Songul2667 Kızlar 15 haftalığız yarın sabah kontrolüm var devlet hastanesine gidiyorum cinsiyeti ögrenmeyi çokk istiyorum çok heycanlıyım sizce ultrasona girmeden önce ne yapmalıyım bebeğin hareket halinde olması içinnn🙏🏻
AnayimBenAna_ Songul2667 devlet genelde 16. Haftadan sonra söylüyor diyorlar ama inşallah görür ve söyler doktorun canım. Kahvaltı etsen gitmeden yeter bence
nurdaneg0716 Songul2667 genelde tok gidin ve çikolata yiyin derler inşallah öğrenirsiniz gönlümüzden geçen olur 🤲🏻
mlkkk Songul2667 tatlı bişeyler ye ve idrara sıkışık git yani su iç o zman görüntü daha ne çt oluyormuş
Alisde Mirayy_21 eger doktor net sekilde gorurse soyler canim bende devlete gidiyorum 14. Haftamda kesin net olarak söylediler
Alisde canbebekku21 ya of bi gidin allah icin napacan milletin dogum tarihinja det tarihini su hurafeleri yazmayın buraya cahil misiniz ya bi allah bilir cinsiyetini birde doktoru görür sizin gibi akilsizlarda boyle islerde uğraşıyor ya havle ya
Tazeanne74 Songul2667 Ben devlet hastanesine 16 haftalıkken gel dedi doktor öyle öğrendim Doktorun yanına girmeden çikolata yedim.
Sema0343 Songul2667 çikolata ve meyve suyu 12 haftalikken gittiğimde yemiştim hemen hastaneye girer girmez bebeğim aşırı hareketliydi doktorumla çok gülmüştük baya hareketli falan diye bir 5 dakika falan oyalandık❤😍