dmom26 defne-33 ikisi birbir benzeri birşey mi yoksa farklı mı bilmiyorum o yüzden soruyorum regl 6 gün gecikti dün gebelik testi yaptım negatif çıktı ondan dolayı da soruyorum öyle aman amam belirtilerim yok ama bir umut işte aşırı bel ağrısı var arada bir halsizlik oluyor bilemiyorum diyorum ya bir umut işte
Bezelyelerimm defne-33 ben reglden 6 gun once yapılan testten almıştım negatıf cıktı son 3 gun kala yaptım yıne negatıf cıktı tam regl gunum de ablam test aldı yaptım pozitif cıktı suan 5.5 aylık
defne-33 Bezelyelerimm ayy sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 🙏🏻 bende 6 gün önce yapılan testten aldım negatif çıktı Salı yada çarşamba olmazsan yapıcam tekrar test inşallah olmam pozitifi görürüm dua edin lütfen bana 🙏🏻🌸
Sahra25 Ben 7 gün önce yapmıştım çok net negatif görmüştüm sonra gecikme oldu gecikmenin 4. Günü test yaptım yeniden ve iki tane kırmızı çizgi bana bakıyordu.. hemde bende erken gebelik testiyle yapmıştım ilk testimi ama negatifti.. o yüzden bekleyin bence
defne-33 Sahra25 bekliyorum sabırsızlıkla 🙏🏻 birde ben hep düzenli gününde olurum en fazla bir gün gecikir her zaman olduğu gibi yine adet olurum diye çok korkuyorum :(
Sahra25 defne-33 bende hep düzenli oluyordum gecikmem hiç olmazdı hatta her ay 1 2 gün erken olurdum o yüzden geciktiğimde bir kaç gün bekleyip yaptım testi ve pozitifti, zaten her kadında çıkacak diye birşey yok bide ben gecikip evde test yapıp negatif göreni biliyorum ama kan vermeye gidiyor hamile 😂
minnosbirkiz defne-33 ben, hatta reglim 1-2 gün geçmişti, ona rağmen çıkmamıştı 🥲 sonrasında çıkan çizgiyede ben inanmamıştım, 1 hafta beklemiştim, baktım reglim gelmiyor ondan sonra inanmaya başladım, normalde çok dakik regl olurum 😄