Erdalmert Fatmanur12345 uygulamaya göre 48 ama sezeryan olacagım için doktoruma göre 29 gün kaldı ayın 13 de kontrole çagırdı o zaman 35 haftalık oluyoruz 37.haftada doguma alacakdı bakalım o gün verir mi saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alalım inşallah
Fatmanur12345 yeni_anne2 Erdalmert Yaaa sağlıkla gelsin bebisler doğum hikayelerinizi de bekleriz insallah hersey istediğiniz gibi geçer kolay doğumunuz olsun sağlıkla huzurla kavuşun🐣❤️❤️❤️❤️
Booksandcats Ayy o geçmez sanılan günler öyle hızlı geçiyor ki anlamıyorsunuz bile 🥹🥹 ben de gün sayardım bugün 3.5 aylık oldu bile oğlum şimdi uyutmaya çalışıyorum 🥲 sağlıkla doğsun büyüsün inşallah her gün ayrı kıymetli
Fatmanur12345 Booksandcats yaaa ne güzel birde ilk gebelik zor hamile kaldım şimdi de hemen kavuşmak istiyorum 😍
Erdalmert Fatmanur12345 amin inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alalım benim 2.dogumum olacak ilk sezeryanım güzeldi bu nasıl olacak bakalım ama ilkinde genel anestezi olmuşdum bunda da genel istiyorum ama doktorum geneli pek önermiyo ama ben panikliyimdir korkarım diyorum bana bırak diyo :) inş dogumum pozitif geçerde buruya yazarım :)
Fatmanur12345 Erdalmert hersey gönlünce olsun canım benim anestezi ve genel nasıl oluyor acaba benim ilk gebelik pek bisey bilmiyorum
Erdalmert Fatmanur12345 sezeryan dogumda genel anestezide komple uyuyosun bebegi aldıkdan sonra dikişler felan yapıldıkdan sonra uyandırıyolar digeri de belden uyuşma epidural oda belden igne yapıyolar bacaklar felan uyuşuyo onda uyanık kalıyosun bebeginin dogduguna şahit oluyosun :)