Nilayy95 Serenitiy murat ishakoğlu çook çoook memnunum canım. Yarın yine gideceğimm 🌸aşırı rahatlatıcı ve sen sormadan direk herşeyi söylüyor. Hastanenin ilgisi alakası çok güzel zaten. Can hastanesinde mesela çok bekletiyorlar burada öyle bişey yok. Bebek uygun pozisyonda olmayınca git yürü gel ben beklerim diyo doktorum ve tekrar bakıyo🙃 şiddetle tavsiye ediyorum git. Ayrıca7\24 whatsaptan sorularıma cevap verir.
Ceren_3333 Serenitiy Ben uzun araştırmalar sonucu Medicalpark’ta Murat beye gittim. Tek kelimeyle muhteşem bir doktor. Gözün kapalı git🙏🏻
Nilayy95 Serenitiy murat ishakoğlu çook çoook memnunum canım. Yarın yine gideceğimm 🌸aşırı rahatlatıcı ve sen sormadan direk herşeyi söylüyor. Hastanenin ilgisi alakası çok güzel zaten. Can hastanesinde mesela çok bekletiyorlar burada öyle bişey yok. Bebek uygun pozisyonda olmayınca git yürü gel ben beklerim diyo doktorum ve tekrar bakıyo🙃 şiddetle tavsiye ediyorum git. Ayrıca7\24 whatsaptan sorularıma cevap verir.
Nilayy95 Serenitiy murat ishaoğluna gidiyorum aşırı memnunum. Mesajla bile yazdığımda hemen dönüş yapıyor
Nilayy95 Serenitiy çok rahat bi doktor. Sen sormadan herşeyi söylüyor seni rahatlatıyor. Yarın tekrar randevum var hatta. Bebeği iyice göremediğim zaman git yürü gel diyor yani ilgileniyor tekrar tekrar bakıyor. Ve çok komik
Serenitiy Aa çok teşekkür ediyorum duşmuştum o dr ismini bende bu hafta randevu alıcam 😇 sağlıkla alın çocuğunuzu kucağınıza inşallah ❤️🥰
Nilayy95 Ceren_3333 inan ben aliağa dan gidiyorum oraya o doktor ve hastahane için. Trafikle 1,5 saat sürüyor. Ama değiyor. Çok tatlı çok konuşkan. Benim şekerim var arada ondan dolayı fırçalıyor fırçalarken bile tatlı. 😻
Ceren_3333 Nilayy95 ahahaha seni çok iyi anlıyorum, benimde çok yakın sayılmaz ama onun için gidiyorum. Hastane de pek iyi değil, park yeri falan özellikle çok büyük sorunlu. Ama işte mecburen gidiyorum😅
Serenitiy Nilayy95 evet canım 4 gün önce gittim gerçekten çok tatlı bir doktor 🙏 sadece hastane donanımsız gbı geldi ama umarım iyi olucak 🙏 Teşekkür ediyorum 🥰
Nilayy95 Serenitiy hayırlısı olsun canım 🙂 ama farketmişsindir hastahane ona rağmen en iyi puanı alan yerlerden biri