Maviyesil16 Takvime göre de bugün en yüksek gebe kalma şansı gözüküyor adet imin 15 .Günü (28) günde bir görüyorum afedersiniz yumurta akı gibi uzayan akıntı var ovulasyon testi yaptım sizce durum nedir bugünü değerlendirmeli miyim
prensesannesi-01 Maviyesil16 pik değil canım daha erken ovulasyon testi takibine başlasaydn senin için daha iyi olurdu her ay aynı günlerde maalesef yumurtlama olmuyo
Baliimsid Maviyesil16 benim yumurtlamam biraz erken oluyor regl bitince yapıyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama herkeste sanırım 14. Gün olmuyor
adatuna Bugün iki çizgi de koyu değil yumurtlama değil yani, benim o akıntıdan tam 2 gün sonra testte pozitif oluyor
Maviyesil16 adatuna sperm vücutta iki gün canlı kalıyor ya bugünü de değerlendirip iki gün sonrasını da değerlendireyim öyleyse
Maviyesil16 Cimcime30 peki bugünü değerlendirsek sperm iki üç canşı kala biliyormuş ya faydası olur mu
Hgergy Maviyesil16 uykumu aldığım halde inanılmaz bir uyku hali. Gidip bir an önce uzanmak yatmak istiyordum. Bir de göğüslerim dokumayacak kadar çok agriyordu