Selam kızlar 39+3 te 4 gün önce sezaryen doğumum gerçekleşti. Çok korktuğum ve panik atağım olduğu için sezaryen olmak istemiyordum ayrıca normal doğum da hep hayalimdi. 9 ay boyunca hep bu şekilde kontrollü ilerledik. Suyum ve bebeğin kilosu fazla diye diyet yaptım, belli bir haftadan sonra pilatese başladım sırf normal doğum için ama olmadı. Son ay bebeğin başının büyük olduğu kesinleşti. 2 doktora danıştım ve normal doğurmam çok zor tahribatlı olur dendi. Burdan da çok başlıklar açtım belki hatırlayan vardır ☺️ bebeğin başı da birtürlü kanala girmedi. Kısmet olmadı yani normal doğum. İyiki de olmamış dr ameliyat sırasında daha çok beklerdik zor gelirdi normalle bu dedi. Gelelim sezaryene. Gün aldıktan sonra başladı gerginliklerim. Endişesi yüksek kişiler beni anlayacaktır detay vermek istemiyorum. Çok zor geçti günler hep kafamda kurdum durdum. Ama son akşam bana bir sakinlik geldi. Stresimle baş etmek için çok çabaladım. Ameliyat günü yine bi tık yükseldi ama sevdiğiniz kişileri yanınızda olunca gerçekten rahatlıyırmuş insan. Hep kalabalık istemem diyordum oysaki🙈 Ameliyathaneye girdikten sonra biraz bekledim. Zaten orda inanın sizi sakinleştirmke için gelip konuşuyorlar espiri yapıyorlar. Masaya alındığımda korktuğum herşeyin bir hiç olduğunu hissettim. Çok çok rahattım allah bana o gücü verdi. Bakın ben bile yaptıysam herkes yapar 🥹😄 korktuğunuz hiçbir zaman başınıza gelmiyor. Spinal anestezi iğnesi belime girdiği an uyuşmaya başladım be yatırdılar müzik açtılar ve ameliyat başladı. Dakikalar sonra bebeğim çıktı yanağıma koydular ve hemen sustu kadife gibiydi yüzü 🥰 Bebeği gördükten sonra da sakinleştirici yapıyorlar ki yapmasalar bile kırk kez sordum rica ettim istetecektim kesinlikle ama o gün resmen dedim ki bu ortam cidden keyifli bana sakinleştirici yapmayın bebeği izlemek istiyorum… ama yaptılar ve mışıl mışıl uyudum 😍 yapmasalar bile dayanırmışım. Şimdi de bebişim yanımda mışıl mışıl uyuyor. Korkan, panik atağı olan kim varsa benim hikayem ona motivasyon olsun içiniz rahat olsun. Pozitif hikayeler okumak bana çok güç veriyordu size de versin ❤️