nur-ay merhaba hanımlar metformin veya letrozol kullanan ve hamile kalan var mı aranzda ben pcosm ve ikinci bebeğim olacak rabbim nasip ederse biraz merak ettm bu konuyu doktorum bunları öneriyor
buse76 nur-ay letuya çok iyi ilaç diyolar araştırdığım kadarıyla bendd bu ay kullandım adet günüm geldi dün olmam lazımdi olmadım test için gecikmeyi bekliycem sağlıklı bir tane yumurta büyütüyor zaten önemli olanda sağlıklı olması letuya baya iyi diyolar kısacası ama bu herkeste pozitif olacak diye bişey yok negatif sonuç alan da var
nur-ay buse76 bende bu ay içtim sadece beş gün dedi doktorum adetin on dördüncü günü akıntı bekle gelirse hersey yolunda birlktelık yaşa dedi ama iki gün var ama hala cok bisey yok yumurta olusumunu nasl anladınz
nur-ay buse76 hayır gidemedim ben almanyadayım ve burası tatil ayın altısına kadar o yüzden aradm bana ondördüncü günü akıntı olursa hersey yolunda demektir dedi suan afedersnz su gibi oluyo ara ara , bu arada cevabınız icin tesekkür ederim 🩵
buse76 nur-ay olabilir gün aşırı değerlendirin bence ben öyle denedim.bakalim. ne olacak rica ederim bu arada 🫶