Esraabrklu DenizadanTalay offff daha 4 gün önce kontrole gittiğimde dönmüştü beni çok korkutmuştu.taaaa 35 olduk şimdi döndü işte.bekle son haftalarda dönüyor.
AyeYllmz DenizadanTalay Benımkı 38 haftada döndü Sezeryan olacaktı çok zor En sonra ultrasyona koydular Dönmuş dedıler Sırt üstü yap Ayakları havaya kaldır cnm bıde bol bol yürüyüş yap
ElifBiryol DenizadanTalay yani daha erken değil mi benim 33 haftalık doktorum hiç bir şey söylemedi bununla ilgili son doğacağı hafta dönmüyor mu 🤷🏻♀️
DenizadanTalay AyeYllmz ya evet ıkı doktorda ıkı hafta ıcınde donmezse artık donmez dedı korkuttu sezeryan olursjn dedı
Fgm DenizadanTalay benim Allah’ın izniyle oğlum olucak 🙏 25. Hafta da döndü ve hala aynı şuan 36 olduk 😊
Nesliiii Fgm yaa benimde 25. Haftamda döndü bu bi problem degil diimi ? Erken dogum riski falan olur mu?
Haticealp DenizadanTalay Yenianneperci35 teşekkür ederiz 🥰 Spinaldi uyusmayinca genele cevirdiler direk İlk ayaga kalkış gayet iyiydi benim icin annem yardımcı oldu direk kalktim kimseyi beklemedim kaldirmasi icin
Fgm Nesliiii yoo değil üzülme benim doktorum gayet normal değiştirebilir tekrar pozisyonunu dedi ama şuan hala aynı 😊
DenizadanTalay Esraabrklu dönmezse 32den sonra donmez dedı sezeryan tarıhı vermeye kalktı sezeryancı doktorlar 🤭
Nesliiii Fgm inşallah zamanında saglıkla gelirler şimdiden onlar için bu kadar endişeleniyoruz kim bilir dünyaya geldiklerinde neler yaşıcaz saglıkla sıhhatlr gelsinler inşallah 🤗