helloandhello Kızlar bel ve sırt ağrılarınız var mı? Bazı geceler bel ve sırt ağrısından yatamıyorum sırt ağrılarımda başladı bazen yürüyemez oluyorum magnezyumu ikiye çıkardım doktorum tavsiyesiyle ama pek işe yaramıyor gibi 🥹
Dlrdilara helloandhello hamile destek yastığı olmasa asla uyuyamazdım herhalde geceleri. Denemediyseniz mutlaka alıp deneyin derim.
mahirsmom helloandhello 33+1 daha bu sabah uyandığımda yatakta doğruldum ve kuyruk sokumu ağrısından oturduğum yerden kalkamadım 🥲 gece dönememek bel ağrısı beni de mahvediyor magnezyum da günde bir kullanıyorum iki çok gelir dedi doktorum
Alisde helloandhello kuyruk sokumu ve kramp beni zorluyor bu ara ayaklarima surekli kramo giriyor sade ayak olsa iyi belime elime heryerime giriyor birde bu kuyruk sokumu agirisi işte yanlarima kadar vuruyor
Dlrdilara helloandhello ben bundan almadım gri bir parçası belin altına bir parçası göbeğin altına konulanlar var küçük bir şey e bebekten aldım ben 300 gibi bir fiyata çok rahat ettim ☺️ görsel eklemeyi bilmiyorum ama
helloandhello Nakskdkdkd onlarda var tabi. Ama bel sırt ağrılarım arttı yastıksız yapamıyorum kalça kemiklerim ağrıyor resmen
helloandhello mahirsmom gerçekten öyle dün gece bel ağrısından aglıyacaktım resmen sabaha kadar ağrıdı geçmedi belimi tuta tuta yürüyorum artık 🥹
helloandhello Alisde aynen kramplar başladı için magnezyumu ikiye çıkardık bide bende huzursuz bacak sendromu oluyor ayaklarıma bacaklarıma vuruyor
mahirsmom helloandhello ben de öyle kendimi çok yaşlanmış hissediyorum sadece 23′üm ama 50 falan hissediyorum hareket edemediğim için 😄 sağ salim doğursaydık hayırlısıyla
Alisde helloandhello sendromdan bendede var heralde gece uykumdan aciyla zipliyorum oyle bi kramp olamaz 3 4 gun agrisini çekiyorum zikkimin
_Mother_ helloandhello dengesiz bir yük oluşuyor sanırsam ondan çünkü artık penguen gibi yürümeye başladım 🤣😅 göbek önde ağırlık ve dengesizlik oluşturuyor eğilip kalkınca veya 5 dk tezgahın önünde durunca bile belim ağrıyor
Emeltsb helloandhello dün çok yattım hareketsiz kaldım bugün kalça kemiklerimin ağrısı başladı hemen hamile pilatesi ve yürüyüş yaptım şükür kramp bel ağrısı vs yaşamıyorum ama inanılmaz kaşınıyorum geceleri
_Mother_ helloandhello aynı şekilde 🤣 sürekli eşime beni kaşdır diyorum 🤣 geçen 4 yaş kızım birşey istedi kalkmaya çalışınca anne dur seni kaldırim dedi gülmekten yıkıldım 😂😅😅