turangulu iknrkc evet bazı şeyleri göremiyorlar ultrasondan o yüzden vajinal muayene ediyor bende de öyle olmuştu şimdi de enfeksiyon oldu onun içinde vajinal bakıyor doktorum şuan daha detaylı gorebılıyorlar ihmal etme.
Ecrin_Su47 iknrkc evt cnm altan da bakıyor bn de sizin gibi olmuştum bide ondan önce iki düşüğüm olduğu için altın baktılar ama yerleşme kanaması dediler bir damla bile yoktu ama bn korktuğum için gittim ilaç verdiler ne olur ne olmaz düşük olmaması için
Ebruli12345 iknrkc bende yaşamıştım, kanama odağı var mı, kese duruyor mu diye alttan muayene etmişti. Çok şükür 38+1 olduk, güzel düşün içini ferah tut tatlım 🙏🏻
ASE6154 iknrkc acilde bakarlarda kendi doktorunu bilmiyorum 🤷♀️ korkuyormusun eğer öyleyse korkulacak bir işlem değil merak etme
Yeliz_3534 turangulu alttan muayne olduktan sonra ağrı sancı oluyormu sizdede bende ağrı sancı var şuan
turangulu Yeliz_3534 bende vajina ağrısı çok var o yüzden doktorum batıkonla temızledi yanıcak sadece dedi ama ağrı olmuyor muayeneden sonra normal ağrım var ama Vajınadan bakmakla alakalı mı onu söyle bence doktoruna canım
Yeliz_3534 Pinarkorkmazer ben 31 haftadayim kanamam oldu biraz kahverengi gibi gittim alttan kaç kez hem cihazla hem elle muayne ettiler belki on sefer iki gündür sancı var kanama kırmızıya döndü korkuyorum 😓😓
Pinarkorkmazer Yeliz_3534 bende hiç kanama olmamıştı doktora gittiniz mi isterseniz bir görünün veya ilaç kullanıyor musunuz kanama olmaması lazım
melike1-2 @iknrkc canım benimde aynısı oldu 8-9 haftaya kadar kanamam hiç kesilmedi her hafta vajinal ultrasonla bakıldı çok şükür 17 haftalık oldu bugün sende iyi düşün iyi olsun.
melike1-2 @Yeliz_3534 sen tekrar git bir canım kanama sıkıntı olabilir haftan erken daha çatı muayenesi için falan niye elle bakmışlar ki vajinal ultrason zarar vermiyor ama elle muayeneyi bilemedim .
Yeliz_3534 melike1-2 ben ilk kanamam var diye gittim sancım ağrım yoktu el attılar cihazla alttan muayne ettiler ondan sonra kanama çoğaldı ağrım sancım oldu