mavera Merhabalar 34+6 yim yarın kontrolüm var muhtemelen yarın ikinci sezeryanim olacağı için ameliyatı planlayacak çok heyecanlıyım. Benimle ayni haftada olanlar sizler ne durumdasınız bebisler kac kg oldu ve gün belli mi biraz sohbet edelim.:)
akifsare44aob mavera ben de 34+2 yim en son gittiğimde 2 kg di çarşamba günü tekrar kontrole gidicem. Kasık ağrılarım oluyor zor hareket ediyorum. 2. Gebeliğim henüz sancı falan hissetmedim
Nilbebek27 mavera 35+5 :) bu hafta anestezi testleri yapıldı onay aldım ve doktorum gün verdi 17 Ocak inşallah doğumum var. Ilk sezaryen olduğu için Buda planlı sezaryen 35.1 de kilosu 2620 gr dı bana çok az geldi ama doktorum haftası işe uyumlu dedi:)
yorgun21 mavera 34+2 deyim 2.200 gr di en son suyum fazla onun dışında göbek aşırı büyüdü hareket uyku hersey kısıtlandı ikinci hamileliğim ocağın 20 sinden sonra alıcaz demişti doktorum net bir tarih vermedi daha korku ve heyecan hat Safa’da 🥲😁
mavera Nilbebek27 Nilbebek27 38+1 de mi olacak sezeryan? Bana ne gün verecek acaba çok merak ediyorum :)
mavera Nilbebek27 benim de geçen hafta 2500du bakalım yarın kaç çıkacak muhtemelen sizinki gibi cikar
Nilbebek27 mavera 38+2 inşallah :) ikinci sezaryen olunca devlet hastanesi ise riske atmıyor. Su gelmesi sancı olması ihtimaline karşı 38 de alıyorlar tabi bebeğin duruşu da önemli benimki kanalda sanırım baş geliş