omurce Bel ağrılarım çoğalıyor birde baş ağrılarım ara sıra kasıklarımda bi ağrı oluyor çok ince ay regla dört günüm var kafayı yemek üzereyim
Selinnnce omurce canim suan bilemezsin her ikiside olabilir yani reglde hamilelikte. Insallah hamileliktir tabikii
Esrayusuf omurce bendede aynı belirtiler oldu ve göğüslerim erkenden şişti kahve kısım gittikçe eteafıda kararmaya başlamıştı adetime bir gün kala gebelik testi yaptı ikinci çizgim silik çıktı
Sonnuryilmaz omurce benim de geçen ay bel ağrım ve baş ağrım çok olmuştu adet günümde test yaptım pozitif çıktı hamilelik belirtileri canım onlar hadi hayırlısı inşallah. Tabi benim sonrasında düşük oldu kimyasal gebelikmiş umutlar bu aya kaldı 😒
Deletedmom512 omurce selamlar benim adetime üç gün vardı kan tahliliyle gebe olduğumu öğrendim. İnşallah sizinde vardır
omurce Sonnuryilmaz ay bekliyorum artık adet tarihimn geçmesini beklerim büyük ihtimalle bu daha heyecanlı 😂😂
Bsrozdmr1305 Bende bugün adet günüm henüz olmadım sildiğim zaman peçeleye gelen sadece şeffaf bir akıntı var iki gün önce test yaptım negatif 👎 bide adetin 21. Günü progesteron 5.28 di yani yumurtlama iyi değildi bekliıyorum adet olmayı bidaha test yapmamalıyım sanırım 😏
Mym omurce İstersen test yapabilirsin canım.😊Ben dayanamayıp reglime 4-5 gün kala yapmıştım silikde olsa çıkmıştı.Sonradan yaptığımda artık belliydi