Meltnc15 littlechick Rabbım tez zamanda evinizi bebeginizle şenlendirsin insallah🖤 ne kadar oldu sebebi nedir hala cikartmayislarinin
Hulo2105 littlechick Allahım bir an önce şifasını versin. 6 ay falan olmuştur sanırım o zaman hamileydim ben sen doğurmuştun. Nasıl son durumu ne diyor doktorlar çok merak ediyorum her girdiğimde bakıyorum valla
aycicek_ littlechick canım benim ya insn mi geçen eşime sizden bahsettim. Bir bebek var dedim sizin için dua ettim her zaman da ederim inşallah. Rabbim tez zamanda yavruna kalıcı şifa nasip etsin
VeraVeraVera littlechick Dualarım hep Güneş kızla, her namazımda, her sadakamda adı geçer 🙏🏻 Allah’ın izniyle, hayırla,güzellikle, merhametle, rahmetle sağ salim gelip sağlıkla afiyetle hayırla büyüyecekler 🙏🏻
littlechick Hulo2105 amin inşallah 🤲🏻 6,5 ay oldu şuan çokta iyi değiliz tekrar bi entübe sürecimiz oldu ciğerler aynı gelişemiyor doğduğu gibi diyolar hiç gelişmemiş diyolar
littlechick VeraVeraVera inşallah canım benim inşallah Allah razı olsun ♥️ Vera kuzumada Rabbim şifa versin yavrularımıza sağlıcakla kavuşmak nasip olsun
Paronayanne littlechick her zaman aklımdasın canım . Hatta sürekli girip bakıyorum profiline acaba çıktı mı diye . Dualarımızdasın. Annem bile seni soruyor sürekli . Eşim ve ben sürekli güneşe dua ediyoruz. Allahım kolaylıklarla çıkarsın inşallah. Zor günlerdi ama sonu çok güzel oldu demeyi nasip etsin rabbim inşallah
littlechick Paronayanne amiiinnn inşallah canım Allah razı olsun. Bizim için dua etmekten vazgeçmeyin çok ihtiyacımız var 🤲🏻
Mariam2 littlechick canm inşallah herşeyi iyi olacaktır benim de1300 doğdu dobenim Bebek de entube oldu kalp açıklık vardi bisuru bişe enfeksiyon kaptı ama Allah izinle biz taburcu olduk umarım sizin bebeğiniz de en kisa zamanda annesine kavusur
Anneoluyorumm00 littlechick canım yaa rabbim şifa versin inşALLAH 🤲 ikinizde çok çektiniz inşallah bunlar güzel günler olarak önünüze çıkacak rabbim yardımcın olsun
Eda42_ littlechick Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah bir an önce hayırla sağlıkla evinize gidersiniz inşallah amin 🤲🏻
Rmdlbs123- Merhaba doğum anınızdan itibaren sizi takip ediyorum güneş bebekten bi haber varmı dualarım sizinle