Minnakpopus mihraninannesi02 sucuk yemek zararlı değil dışarıda ne olduğu bilinmeyen sucuğu yemek zararlı. Sucuk adı altında Ne kullandıkları belli değil.
seyma0661 mihraninannesi02 eğer sucuk dana sucuksa güvenilir yerse yiyin sonuçta pizzanın üzerinde pişiyor ama bazıları tavuk sucuğu oluyor ne olduğu belli değil :(
Deletedmom_121 mihraninannesi02 ben yedim Bı zararı olduğunu düşünmüyorum , 😂 Parmesan kenar da yaptırın Öneri ,
yrncgl Kötü yönlendirmiş olmiyim ama canınız istediyse yiyin bence, bende hamileliğimin 26. Haftasında bir sabah kahvaltıda yemiştim bir de bugün yedim 38. Haftamdayım canım çok istedi çünkü😅 bir seferlikten bişey olmaz diye düşünüyorum
mihraninannesi02 yrncgl ay bende 32 hafta kendimi tuttum yedim ama hep sucuksuz öyle de tadı olmadı hiç 🥲
mihraninannesi02 Minnakpopus öyle haklısınız dominos gibi yerler güvenilir geliyor sadece onun için ama herkes bir şey deyince korkuyor insan😅
Ftmnr_35 Ay ben yedim 2 kere. Canım çok pizza çekmişti. Şükür bir sıkıntı yok. Abartmamak şartıyla nadir yenilebilir diye düşünüyorum.
Minnakpopus mihraninannesi02 ben olsam yemezdim resmen heryer gıda terörü halini aldı neler görüp duyuyoruz 🤦🏻♀️ imkanınız varsa bilindik güvenilir emin olduğunuz yerden kasap sucuğu alıp evde kendiniz sucuklu yapın yinede karar sizin 🌸
myavocado mihraninannesi02 sürekli yenen bir şey zaten değil, ara ara yemiştim ben de ama iyi pişmiş olması çok önemli.