Love- Kızlar benim yumurtlamam bugün oldu ovulasyon testin de çift iki çizgi görsel de attım ne zaman adet olurum acaba bugünden sonra Hemen değerlendirip gebe kalmam lazım 😅😅
minikbebegim06 Love- yumurtlama bugün olduysa bugünle beraber 3 günü değerlendirin sonrada adete kadar gün aşırı ilişki olsun
Love- minikbebegim06 Salı günü de dahil olmak üzere Perşembe günü ara veririm ilişkiye cuma tekrar devam sonra
Zhrcyl Love- son adet tarihiniz nedir ancak ona göre hesaplanır çünkü yumurtlama tarihi herkes de farklı olabiliyor genelde 14 gün sonra
minikbebegim06 Love- yani standart olarak 14 gün deniyor ama robot değiliz neticede herkesin farklı olabilir pazar pazartesi salı değerlendirin çarşamba boş perşembe dolu bu şekilde bir gün boş bir gün dolu devam edin
bebegimibekliyorum__ Love- pardon ben yanlış bi şeyi yazdığımı düşünmüyorum, eşi asker olan farklı şehirde çalışan bir sürü arkadaş var yazınıza göre şu anı değerlendiremeyecekmişsiniz gibi anlaşılıyor yardım etmek adına sordum da sorun sizin yazı şekliniz…
buse76 Love- adete kaç gün var eğer yakınsa pik çıktıysa hamile olma ihtimaliniz var çünkü ovi testinde adete yakın pik çıkınca gebelik var diyorlar