Sinemtzr Sorunuz varsa sorabilirsiniz, doguramiyorum diye yakiniyodum 5 gunluk olduk bebegimle, normal yapicakdim 9 cm kendi sancimla acildim ama fakat, ebeler hemen almadi beni nerden baksan cok saat sanci cektim, fakat dayanamadim acil sezeryana alindim doktora yalvardim, ikinmaktan mahvoldum, ama sonu guzel bitti, tek uzuldugum sey onca sanciya rağmen normal dogum olmadi, keske biraz daha dayansaydim cok az kalmisti ama gucum tukendi spinal sezeryan oldum sukur yavrum saglikli ya gerisi bi sekil halloluyor rabbim sizleride kurtarsin insAllah ..
Aysedgrlikrkmz Sinemtzr Rabbim uzun sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşaallah 🙏🏼 Bizlere de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼
SevgibiR Sinemtzr olsun hayırlısı oymuş demek ki dayansan iyiymiş özel herhalde devlet dr olsa dinlemezdi seni 🤣 gözün aydın bebiş nasıl süt hemen geldi mi
BeyzZaA Ayy iki doğum gibi olmuş ya ama herşerde bi hayır vardır demekki buda sizin için hayırlıymış geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın inşallah
Sinemtzr Ruyam34 kanala indi fakat tam anlamiyla inmedi galiba, canim yuzu yukari bakiyodu dediler biraz daha ikinsam yurusem incekti ama dayanamadim malesef persembe gecesi saat 2den cuma aksami saat aksam uzeri 6 ya kadar sanci cektim vucudum dayanmadi.
Sinemtzr SevgibiR yok cnm devletti benimde, doktor sagolsun benim takip oldugum bi doktordu acil sezeryan yazdi. Sut pek glmiyo, zorluyom sagiyom mamayada alisti biraz :(