Deletedmom_984 Kizlar 3 gundur boyle pik hicbi rahatsizligim yok kasimda hsg cekildik bugün havuc yicem baska tabsiyesi olan var mi?
Deletedmom_984 october birazdan alip denicem asiri derecede gribim yumurtalar guclensin diye avokado nar yedim simdide catlamiyo ben catlicam o catlamazsa🫤
Tutar13 Deletedmom_984 canım benimde boyleydi hatra 4 gun pikti catlamıyrdu 5 khavuc yedim 2 avakado 😀
Deletedmom_984 Tutar13 benimde olur insallah ya pik gorelim diye bekliyoruz sonrada siliklessin diye bekliyoruz gercekten cildirmalik
Deletedmom_984 Kizlar catlamis demi bu artik iyice stres oldum 7 bucuk gibi havuc yedim ise yaradi sanirim🥲
Tutar13 Deletedmom_984 şükür catlamı gibi görünüyor canım ama bi tane daha test yap sagdaki cizgide sanki silik gibi
Deletedmom_984 Tutar13 canim o yeni cektigim icin oyle silik cikmis sanirim suan boyle bencede catlamis ☺️ yoksa kopkoyu cikiyodu yine odum patladi valla strese girdim🫤
Deletedmom_984 AnneeeG1 degerlendiricem canim 3 gundur degerlendiriyorum bugun de yarin da devam sonra 1 gun araliklarla degerlendircem artik
Deletedmom_984 djjdjdksalla evde incir yok canim biraz daha catlamasaydi deneyecektim onu da şükür catladi ilk defa boyle bisey yasadim ya
AnneeeG1 Deletedmom_984 ama 5 gün üst üste sperm kalistesi düşer canım eğer 3 gün üst üste ilişki olduysa bugünü boş bırak yarın akşam değerlendir zaten sperm 72 saat boyunca canlı kalıyor
Deletedmom_984 Tutar13 gece bidaha yapcam emin olmak icin ama bende catladigini düşünüyorum cunku c ile ikiside ayni anda koyulasiyodu garantiye almak icin gece tekrarlayip degerlendircem canim🤲🏻💕
Deletedmom_984 AnneeeG1 o da doğru canım aslında ama adama meyve sebze ne bulduysam yedirdim bugun😂 yarini bos birakirim olmazsa kacirmak istemiyorum