Ecemakkuzu 2.gebeliğim ben böyle bişey görmedim ya nasıl bi bulantıdır çok kötüyüm benim gibi olan var mı bi çaresi varmı bu bulantının ya 🫨😔😔
Minnakpopus Ecemakkuzu 5-6-7-8.haftalarda bende öyleydim hele koku varya bayılacak gibi oluyordum şuan 9.haftadayım hafifledi daha iyiyim. Doktorun ilaç yazdıysa onu kullan mutlaka. En etkilisi prizin demişlerdi benim doktorum da yazmıştı
birkediannesi Ecemakkuzu benim de 2.gebeligim ve ölüyorum su bile kokar mı insana 😐 ogurmekten bogazlarim tahriş olmuş dün hastanede sivi takviyesi aldık pazartesi tekrar gidicm🤯 hemen geçmesi için dua ediyorum
Ertkn Ecemakkuzu Benim ilk ve 6 haftalığım aynı şekilde mutfağın önünden bile geçemiyorum herşeyden tiksiniyorum midem bulanıyor akşam 11 olduğunda otomatik bulantılar başlıyor 🥲
Papatyael47 Ecemakkuzu benimde ikinci gebeliğim ama bulantı bende başlamadı daha tedirginim biraz açıkçası çünkü ilk gebeliğim çok bulantılı çok zor geçmişti sizinki birinci gebeliğinizde de bulantı varmıydı
Ecemakkuzu Minnakpopus ben böyle bişey görmedim ağlayacağım ramak kaldı küçük bebeğim var böylesi daha da zor
Ecemakkuzu Minnakpopus doktora sadece bir kez gittim kese oluştuğunda bebeği göremediler çok küçüktü henüz gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum
Ecemakkuzu Ertkn benim sabah uyanır uyanmaz akşama yatana kadar karın ağrısıyla birlikte değişik bi his sanki saatlerce dönme dolaba binip inmişim gibi içim bulanıyor 🤢
Dilaraa55 Ecemakkuzu Been🥲🥲 açken de miğdem bulaniyor yemek yemek istiyorum tokkende miğdem bulaniyor valla anlamadım gitti ilk hamileliğim böyle değildi hiçç☹️☹️