GamzeTopluKk Gulcag 6. Kez çatı muayenesi yaptı Dr ben sordum normal doğum a engel durum var mı diye , çatın basık deneriz ama zorlar dedi benimde riskli gebelik zaten riske atmak istemedik eşimle
Gulcag GamzeTopluKk ben daha bir kez yaptıramadım bende durum ne bilmiyorum bile. Çatında sıkıntı varsa tabi ki riske atmaya gerek yok kuzum Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına 😇🙏🏻
GamzeTopluKk Gulcag nstde sancim çıkıyordu sürekli canım , o yüzden açılma kontrolü yapıyordu Dr , öyle burda anlatıldığı gibi kötü değil ,kasmican kendini olacak bitecek :)
Gulcag GamzeTopluKk ben öyle şeylerden korkmuyorum aşkım ya ne kadar kasarsan o kadar acıyor ben 150 dikişle ameliyattan çıktım gıkım çıkmadı acı eşiğim yüksekmiş doktor öyle demişti. Öyle canı tatlı biri değilim yani. 😇
Gulcag Prensesimiz ne yapayım kızımı bekliyorum güne kusarak başladık sancımız var gerisi yok bende yarın gideceğim. Ne dedi doktor var mı gelişme?
Gulcag Prensesimiz kuzum yanılma payı yüksek hiç öyle pozisyonları bile etkiliyor. Bu hafta ballı süt pekmez fazla tüket sabah akşam mutlaka sütünü iç ballı ballı benim kızım 36da 2 kiloydu 38de gittim 2.800olmuştu. Bu hafta çok önemli sizin için beslen güzelce fark kapanır. Bir de her bebek iri olacak değil doğunca toplar aşkım 😍 sıkma canını strese gerek yok güzel anne 😍😘
Prensesimiz Gulcag vallahş çook üzüldüm anlatamam. Her sabah pekmez yiyorum bi TAtlı kaşığı süt bir bardak içiyorum arttırayım artık
Gulcag Prensesimiz aşkım hiç üzülme bak sen stres yaptıkça bebekte yapacak ters bşyler var sanacak. Sen sabah ballı süt iç yatarken de ballı süt iç pekmezini ye salatanı yemeğini aksatma tek olsan bile ye. Bak gör toplar kuzun 😍 hadi üzülme artık bu hafta toplar 😍 ayrıca kilolu olmak zorunda değil bak bir daha söylüyorum doğunca ufak bebekler daha güzel topluyor 😇
Prensesimiz Gulcag inşallah canım hastaneden geldim bi ekmege yakın tost yaptım yedim cay içtim. Sonra ceviz yedim ağzım boş değil artık . 2 bardak süt içtim. Dua et kilo alsın kızım
Gulcag Prensesimiz alır kuzum sen üzülme 😇 stres yapma kilo almaz deme bak gör toplar hemen 😍 benim kızım da çok iri değil 😇 sağlığı iyiyse gerisi önemli değil İnan bana 😇
Bebeka Prensesimiz muz ve kaşar peyniri de kilo aldirirmis bebege. Ama sen takilma saglikla dogsunda zayif olsun annesi doktorlar bile diyor
Prensesimiz Gulcag bana da dedi minyon bir bebek. Bende dedim ki kilosu az ne yapayım dedim doktor diyor birşey yapma .
Gulcag Prensesimiz şu an bilmiyorum kuzum 37-38 arası 2.800du çok aldığını düşünüyorum ebem narin bir kız olacak çok kilolu değil dedi 😇 yarın öğrenirim inşallah. Doktorlar ne desin aşkım beslenmene dikkat et bence çok ufak değil arkadaşım Doğum yaptı 2.800 dediler 2.300 doğdu şişi indi 2.100 kaldı bebek şimdi baya toplamış 😇
Gulcag Prensesimiz sağol kuzum. Bu hafta da alır anne baba minyonsa ya da zayıfsa bebekte çok iri olmuyor zaten 😇
Prensesimiz Gulcag teşekkür ederim 😊 canım o senin inceliğin. Doktor 23 haftalık iken bana benzediğini söyledi. Bira daha kilolu olmasını isterdim