Rojin__321 Ya kızlar normalde her kadının akıntısı olur ya beyaz beyaz az önce akıntım kahverengi kırmızı karışık geldi hamile deyilim neden acaba bide böyle namaz kılamam deyilmi yani geldigini hissettim adet oldum sandım hatta ama akıntı
myangelson Rojin__321 adet döneminiz yakın değilse gelen akıntı özür olarak geçiyor. Benim de adet dönemi dışında başıma çok geldi yumurtlama zamanında falan oldu o zamanlar kilabilirsin demişti kuzenim bana kılıyordum bende. Ama adet döneminiz yakınsa adet olabilirsiniz devamında riske atmamak lazim tabi
Almira_ Rojin__321 dinen adet bittikten sonra kanama hala devam ediyorsa 10 gün sonra namaz kılınabilir. Bazen lekelenme olabiliyor çünkü 10 günü astysa adetiniz üzerinden kilablrsnz. Ama tabi adete yakinsaniz da kilmayon, adet lekelenme sklnde başlayabiliyor çünkü
yasemin_ysmn Rojin__321 15gün boyunca temiz kaldıysan bu akıntı adet sayılır. 15 günden azsa özür sayılır. Özür abdesti alıp namazını kılabilirsin
Musilk-1 Rojin__321 benim bir aydır bu durumda doktora gideceğim randevu gününü bekliyorum tuvalete gidip kendimi temizliyorum günlük ped takıp namaz kılıyorum ben
Gultenncee Rojin__321 yani adetin biteli 15 gün olduysa namaz kılamazsın ama olmadıysa özür sayılır abdest alıp kılabilirsin
Rojin__321 myangelson ya ben düşük yaptım 2 ay önce tahminen en az 2 hafta önce ilk reglimj oldum ama bugün yine akıntm geldi işte kahvemsi
myangelson Rojin__321 yani yumurtlama döneminde de olabilirsiniz o zamanlar da kahverengi lekelenme olabiliyor. Ama düşükten sonra düzensiz adet olanları da okumuştum bilemedim şuan
Gultenncee Rojin__321 tarihini net bilmiyorsan kıl ya da kılma diyemem dediğim gibi 15 gün temiz kaldıysan adet sayılırsın kılamazsın