Ltfye63 Nurellaaaaaaa1212 Bence 3 ay yeterli bir süre insan kaybını yeni bir bebekle doldurmak istiyor benim 2. Ay bebek isteğim gelmişti şuan geçen ay olmadı bu ay beklemedeyim herkesin için hayırlısı olsun
Baliimsid Ervaa2534 ben de baktırdım sonucun çıkmasını bekliyorum inşallah temiz çıkar sizin de benim de
ozlem_2727 Baliimsid 23 ekimde kürtaj oldum 4 gün önce de genetik ve pıhtılaşma testi verdim ama dayanamayıp bıraktım da hafif enfeksiyon var gibi hissediyorum bu ay büyük ihtimalle pozitifi. Göremem ama gelecek aya ümitliyim inşallah 🥰
Baliimsid ozlem_2727 ay hiç belli olmaz belki pozitiftir 🌸🌸 gelecek aylardan ümitli olanlar toplandık hep Allah tez zaman da sağlıklısından versin 💕
ozlem_2727 Baliimsid amin inşallah ya tabi belli olmaz ama yine de ümitli tutmak istemiyorum kendimi üzülmemek için bir de baya günüm var regle sanki. günler geçmiyor 🤣
Baliimsid ozlem_2727 dimi öyle oluyor ben de ilk reglimi bekliyorum hiç böyle beklememiştim günler geçmiyor 🥲
ozlem_2727 Baliimsid ay kusura bakmayın bu arada bildirim gelmedi tesadüf eseri bana yazdığınızı gördüm yoksa daha erken yazardım
Hilal_2302 Kızlar kürtajdan sonra regl olamadım bugün 36.günüm ve çok fazla beyaz akıntım var ne zaman regl olurum ?
Rumeysailkc Baliimsid bende 1 ay önce kürtaj oldum hala regl olmadım korunmasız ilişkide oldu test yaptım çıkmadı regl bekliyorum doktorum yapabilirsin demişti beklemedim umarım hemen olur