Seherr Kızlar ben daha sağlık ocağı kaydını yaptırmadım kendi doktoruma kontrolüm 1 hafta sonra cuma günü için sağlık ocağına kayıt açtırmaya gitsem ultrasonda bebeğe bakıyorlar mı yoksa sadece tahlil vb şeylerimi yapıyolar
Senaben Seherr ben kendi doktoruma gittigimde seni arayacaklar saglik ocagindan dedi. Bakanliga bilgi verildiginden herkesin haberi oluyomus yani:) Yaklasik 2 hafta sonra aradilar. Dedim ki kontrole gidiyorum. Tamam dediler. Kayit actirmaya vs gitmedim
SevgiTkn Seherr Canım sağlık ocağına kaydını mutlaka yaptır. Demir ve vitamin haplarını ücretsiz alırsın. 20. Haftalar da aşı için çağıracaklar bunlar çok önemli şeyler mutlaka kaydını yaptır. Onların belirli zamanları var kan idar talibi için çağırırlar seni. Kalp atışlarına son aylar da bakıyorlar. En güzeli de ilaçlarını ücretsiz alırsın 😊
CansuuAyy Seherr ben bütün tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıp sonuçların fotoğrafını doktora atıyorum boşuna özelde para vermeyin tahlillere. Şeker yüklemesi ve tetanoz aşılarını da sağlık ocağına yaptırdım
Tugba1234 Seherr yaninda ultrason resmini goturmen lazim elinde varsa kan testi vs. Yapilmissa onlarida gotur ultrason kagidina gore kayit yapiyolar kan testlerin idrar testlerin yapilmamissa onlari yapiyolar
Susam1007 Sağlık ocaklarında maalesef ultrason yok 18-20 hafta arası minik bi aletle kalp atışına bakıyorlar ama ritim gebelik tahlil kontrol için kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim ☺️ Sağlıklı doğumlar hepimize 😇🤰🏻
Senaben Senaben ama tabi oncesinde saglik ocagim vardi. Sizin yeni ise ve daha once hic gitmedi iseniz bilemiyorum
Duygguu Sağlık ocağına mutlaka kaydını yaptırmalısın hem senin hamileliğin boyunca takibini yapacaklar Demir ve vitamin haplarını ücretsiz alabileceksin, aşı takiplerin yapılacak Doğum sonrasında da hem bebeğinin hemde senin yine takibi yapılacak hatta bebek için 1 yıl ücretsiz d vitamini veriyorlar çok yararlı buluyorum sağlık ocağındaki kontrolleri.
Esranrogz Kızlar ben 15+1 haftalık hamileyim ilk sağlık ocağına gittiğimde bana şubatın sonunda tetanoz aşısı olucaksın dedi ama ben 10-12 sene öncesinde tetanoz aşısı oldum acaba hamilelikte olan tetanoz aşısının bir farkı var mı bilen var mı aşıları çoğunlukla vurulmayı düşünmüyorum da?
Tomurcuk18 Esranrogz 5 sene koruyuculuğu varmış. Dün bende yaptırdım özellikle sordum, 5 sene içinde yeni bi gebelik olursa yaptırmana gerek yok ama 5 seneyi geçerse yeniden yaptırman gerekiyor dediler. Tabi ben ikinciyi düşünmüyorum aşıdan korktuğum için sordum😁
Papatyam34 Seherr Bn 12. Haftada bildirmiştim ama bnce çokta gerekli değil arayıp duruyor ebe boş boş. İlk doz aşın 18-20. Haftalarda olacak ztn boşver bildirme hemen . Gerekli tahlillerini doktorun yaptırır ztn