Biz şuan 20 günlük olduk bile yazmak için sabırsızlanıyordum bu güne kısmetmiş.İyi ki sezaryen doğum olmuş diyorum .09.12.24 doktorum saat 6.30da hastanede olmamı söyledi kâğıt işleri hallolunca odaya çıktım tabi bu beni iyice strese soktu yol boyu dualar okudum çok korkuyordum duyduğum okuduğum hikayeler yüzünden,zaman geçmek bilmedi damar yolum açıldı nst ye bağlandım son kez 🥹 ağlamamak için kendimi hep zor tuttum tam beni götürmek için geldiklerinde kendime engel olamadım 🥲 İçimi korkudan çok heyecan kaplamıştı aslında kavuşmak için sabırsızlanıyordum.Ameliyathaneye girdik masaya oturdum bi 10 dakika rahat bekledim heyecandan mı oranın soğuğundan mı bilmem titremeye başladım.Anestezi doktoru geldi zaten bu işlemden korkmuyordum hiç 2tane iğne vuracağını söyledi biri beni omuzlarımdan destekleyip uygun pozisyona getirdi, damar yolu iğnesi kadar bile acıtmıyor o iğne inanın bence olay kendinizi kasmamakta bitiyor. İkinci iğnede bacaklarıma sıcaklık gelmeye başladı beni yatırdılar sondam takılmamıştı onu taktılar tabi uyuştuğum için hiç bişey hissetmedim.Beni tek rahatsız eden şey tepedeki ışıktaki yansımadan kendimi görmemdi😅görmemek için direnip sağa sola dönsemde kendimi yine kalebodur yansımasından görüyordum dedim ben görüyorum bunu bi şekilde engelleyin 😅 mavi örtüyü üzerime doğru öyle bi kapadılar ki görmedim hiç bişey .Benim tek korkum uyuşamamaktı ama böyle bişey tabiki mümkün değil ben orda konuşurken çoktan başlamışlardı doğuma doğumda hissettiğim tek şey oğlum doğarken üzerime uygulanan baskı hissiydi doktorum zaten haber vermişti saniyeler sonra boğuk bi ses tek düşündüğüm oğlumun iyi olup olmadığıydı ,çok ağlamadı gibi gelip panik oldum 🥹defalarca sordum bana gösterdiler yanağıma getirdiler o kadar eşsiz o kadar mucizevi bi duyguydu ki 🥹 gözyaşlarımı tutamadım .Oğlumu kontrol için götürdüler.O doğunca benim için zamanın güzel hızlı geçmesi adına bana sedasyon vereceklerini söylediler .Gerçekten de öyle oldu gözlerim kapalıydı ama sürekli konuştum yine 😂 Ameliyattan çıkınca eşim hemen kapıda beni bekliyordu onu görünce kendimi çok daha iyi hissettim .Odaya indik bebişle ilk teması yaptık mis gibi kokuyordu 🥹hayallerimden çok daha güzeldi 🤭 Benim için tek zorluk ameliyattan sonra yarım saat geçmeden çözülmem oldu bana 6 saat hissetmeyeceğimi ağrı acı duymayacağımı söylemişlerdi ama öyle olmadı ağrılarım erken başladı .Karına basma olayı acılı ama rahatlatan bi durum ben uyuşuk olmadığım için biraz fazla hissettim bu durumu tabi.Epidural olması gerçekten avantajlıydı istediğim zaman gelip hep ağrı kesici yaptılar hem kataterden hem kalçadan.Anesteziyi atmak için kahve içtim bol bol 🫠Yürümek anlatılan kadar zor değil söyledikleri saatten erken kalkmak istedim çünkü anesteziyi atmıştım çoktan ilk yürüyüşü annemle yaptım sonrasında hep kendim yürüdüm .Ne kadar canınız tez olursa o kadar çabuk toparlıyorsunuz,asla nazlı olmadım bu süreçte kendimi daha çabuk toparladım bu sayede🙃💕Size tek tavsiyem her doğumun kendine özel olduğu gerçeği anlatılan negatif hikayeler yüzünden benim gibi kendinizi strese sokmayın .İnanın hiç bişey düşündüğünüz gibi olmuyor çok ama çok güzel pozitif bi doğumdu benimki 🫠Sizinde öyle olmasını dilerim 🌸🫶🏻Merak ettiğiniz başka bi durum varsa sorun mutlaka cevap vermek isterim 🤍Hepiniz sağlıkla güzellikle kavuşun yavrularınıza…👼🏻