akidesekeri ben şeye üzülüyorum acil durumlar da buraya yazıyorlar bırakın herseyi doktora koşun o an çünkü içinde bir can var belki zaman kaybı bebeğine sebep olacak Allah korusun , büyük konuşmamak gerekiyor ben her posta aslında saygı duyuyorum merak edip cinsiyet soran biri olarak hatta herkes kız dedi ama erkek çıkmıştı ve ben burda herkes tahmin yapıyor bildiğim halde kendimi kız diye umutlandirdim karşımda ki insan ben doktorum yok çok iyi anlarım cinsiyetten diye vaatte de bulunmuyor ay benimkini de tahmin et diye yorum atardım, oda saolsun cevap verir yorumlardi ve 28 yaşında kocaman kadınım 2. Çocuğum yani 😅 tabiki isteyen istedigi postu açsın ama kendimizi çok kaptırmamak gerekiyor bazı şeyler gerçekten doktor dışında kimseye sorulmamali çoğumuz başkası yasamissa içimiz rahatlasın diye yazıyoruz acil durumlar da Allah korusun zarar gelebilir burda o konular da vakit kaybetmemek gerekir diye düşünüyorum , birisi de bu platformda yazmış ki suyunuz gelmeden sakin doğuma gitmeyin , bunu doğum yapmış birisi yazmıştı, tepki vermiştim ,yanlış yönlendirme benim suyumu hastane de patlattılar doğum anında diye yani buna inanan insanlar var doğum yaptığımda bir kadın sancılarını evde çekmiş ebeler kadını rezil etti bebegin basi çıkmış neden evde bekledin kafanıza göre iş yapıyorsunuz ya bebegin oksijensiz kalsa engelli olsa diye kadini catalda azarliyorlardi , burda bir sürü insan evde sancimi çekiyorum diyor , evet haklılar belki ama bebegin durumu ne acilma kaç cm bilmeden evde sancı çekiyorsun eee hastaneye gidene kadar ya Allah korusun ıkınma hissi gelse de bebek kanala sıkışsa vs… Her kadının bedeni kendine has , her bebek kendine özel, her hamilelik ve doğum şekli kendine has ve bireyseldir..