Crnarz Htckrt bursa aritmi osmangazi de normal 2200 sezeryan net hatırlamıyorum iki buçuk ya da biraz daha fazla
MerveAydodu İstanbul için buradan öğrenebilirsiniz. https://www.bebekvegelisim.com/ozel-hastane-dogum-ucretleri-2019-tam-liste-istanbul/
kyhskyhs Htckrt doktorum özel muayenehanesi var.. bursadaki çoğu hastaneyle anlaşması var.. dün 3 tane hastanenin fiyatını verdi bana. Jimer 5000-5500 pembe mavi 6000-6500 medicana 6500-7000 arası dedi.. seçtiğin odaya göre ücret değişir dedi
Htckrt kyhskyhs bende bugün ceylan hastanesini öğrendim. 3500 dediler 2018 fiyatı ama 2019 ne olur bilemeyiz 4000 civarı normal 5000 civarı sezeryan olur dediler.
Krispiim16 Bursa çekirge doruk hastanesi muayene ücretim 80 tl normal Doğum 2500 sezeryan 3100 epidural 300 tl paketin için de Lohusa şerbeti İkramlıklar Oda süslemesi Fotoğrafçı 5 adet eline veriyorlar diğerleri CD ye aktarılıyor 10lu hastane Çıkışı organik Normal için bir gece yatış sezeryan için 2 gecelik yatış ücreti dahil ..
Htckrt Krispiim16 yaaa çok iyiymiş. Ceylan sadece hastane çıkışı ile lohusa şerbeti var dedi. Fotoğraf için de belgesi olanı alıyorlar dedi
Krispiim16 Htckrt Ezgi_brs aynen canım çok iyi Senem alkan Akalın doktorum mükemmel bir doktor güzel yüzlü 😂 heee bide kuaför hizmetini unutmuşum yazmayı kuaför de dahil 😂😂