Turuncukadin minikbebegim06 adını hiç bilmiyorum ya😅 evet yarın kültür çıkmışsa uğrayacağım hastaneye mutlaka
minikbebegim06 Turuncukadin gebe okulunun sorumlusu Eda dediğim 😀 güzel geçiyor dersler en son doğumhane gezisi oluyor her yeri gösterip anlatıyorlar
Turuncukadin minikbebegim06 doğrudur şimdi benim henüz erken olduğu için o moda giremedim daha belki gebe okuluna gidince biraz daha anlarım😅 kültür de daha çıkmamış cuma verdim de
minikbebegim06 Turuncukadin kültür çok geç çıkıyor farklı hastaneye gönderiyorlar orda çalışıyorlar sonuç öyle düşüyor
Turuncukadin minikbebegim06 3 gün içinde çıkmıştı da geçen bu daha çıkmadı bakalım. Üreme olunca da bakteri ismi yazmıyor niyeyse sadece üreme oldu yazıyor
minikbebegim06 Turuncukadin antibiyotik veriyorlar bakteri ismi yazsa da yazmasa da üreme olursa eğer inşallah olmaz ya
Turuncukadin minikbebegim06 inşallah olmaz vallahi öncesinde oldu işte antibiyotik kullandım şimdi antibiyotik bitti kontrol amaçlı tahlil aldı. Keşke antibiyotik işe yaramış olsa da bir daha kullanmasam
minikbebegim06 Turuncukadin keşke valla bide günlük su içme miktarınızı artırın bence bol su içmek de çok işe yarıyor
Turuncukadin minikbebegim06 3 lt kesin içiyorum hatta bazen 4 bile oluyor ama bir türlü düzen tutturamadım nedendir bilmem
minikbebegim06 Turuncukadin gebelikte sık oluyormuş daha olmadım diyeni duymadım 🥲 benimde idrar yolu enfeksiyonu oluyor ama üreme olmuyor
Turuncukadin minikbebegim06 ilk kez üreme oldu bende işte bakalım bu kez sonuç temiz çıkacak mı. Geçen bir arkadaşla konuştum hiç idrar yolu enfeksiyonu olmamış gebelikte çok şaşırdım😅😅