Shazaall Kızlar adanada medikalpark hastanesinde muayene ve sezeryan doğum ücretlerini biliyor musunuz
Minikbirbey52 Shazaall Shazaall muayne 1200 tl doğum ücreti 30 bin tl dogum paketi alınırsa 47 bin tl pakette baba mini cheup cocugun dogum sonrası kontrolleri ve doguma kadar olan muayne kan tahlili nst filan var
Busra2711 Kokusuburnumda merhaba ben medicalpark Burcu hanıma gidiyorum çok iyi ilgili bi doktor cuma günü sordum doğum ücreti 35 ama indirimlerle 31.500 e geliyor dedi muayene ücreti 1190 tl
Kokusuburnumda Busra2711 çok iyiymiş ya ben ebru tarıma gidiyorum 20. Haftadayım son kez detaylı ultrasona da gireceğim ondan sonra gidemicem 4500 muayene ücreti doğumu da Acıbadem ve medline hastanesiyle anlaşmalı oralarda yaptırıyor ama aşırı pahalı hastaneler mecburen değiştirmek zorundayım doktorumu 🥺
Software Shazaall cazip hocaya gidiyorum çok memnunum evet, öncesinde güzelyalıdaydı cazip hoca oraya gidiyordum medikale geçince buraya geldim. Geçen hafta da kuzenim doğum yaptı orada oda süsleme ve fotoğrafda dahilmiş fiyata