busravrc KIZLAR DUANIZA İHTİYACIM VAR AÇILMAM HIZLANSIN DİYE DUA EDİN NOLUR SANCI ÇEKİYORUM HASTANELİK OLDUM DOKTOR AÇILMAN YETERLİ DEĞİL EGZERSİZ YAP DEDİ NOLUR DUA EDİN AÇILMAM HEMEN OLSUN DAYANAMIYORUM KAFAYI YİCEM
gezentianne busravrc ah canım ilk doğum sancıları saatlerce günlerce sürebiliyor inşallah sona yaklaştın hayırısıyla al kucagına. Çömelerek yürümeyi dene merdiven iç çık
Canesss busravrc kaç cm olmuş açılman ben Meryem ana otu aldım deneyeceğim ama acelem yok benim 38+0 sancıya da şimdilik dayanabiliyorum sen de dene istersen çok duydum faydasını suya koy açılsın 2-3 yudum da suyundan iç
Ssssserapppp busravrc uyarıdan sonra biraz kanamam oldu ama çati muayenesinden sonrada olmuştu. Belim falan çok agridi egilemiyordum bile. Ama geçti ertesi gün dogururum sandım dogurmadim. 1 hafta sonra dogumum oldu,
MiracAlpinveUmutunAnnesi busravrc Çok sevindim ya. Ilkkez yorum yapıyorum ama postunu takipteydim. Bebeğin nasıl sen nasılsın. Nasıl geçti doğum
Ssssserapppp busravrc ay canım gözün aydın, çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün .🩷🌼 sen nasılsın bebis nasıl
busravrc bol bol egzersiz yapın güçlenin size tavsiyem aç gitmeyin nefes almayı kesinlikle unutmayın doğru ıkınmayı öğrenin bunların hepsini bilmeme yapmama rağmen çok zordu Allah’ yardım etsin size ilk doğumumdu
busravrc MiracAlpinveUmutunAnnesi dikişler var kesi attılar cıkmadı kafası beklediğimden kilolu doğdu açtım 12 saat o yüzden gücüm kalmadı doktor mecbur kesti kanala ben soktum saçlarına kadar çıktı ama kafayı itemedi bebeğim de halsizdi bende gücümüz kalmadı şimdi küvözde hava alıyor yarın emzircem inşallah dua edin ben tüm Hamileler için ettim inşallah çok kolay doğurursunuz
Esra1999 busravrc Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun benimde ilk doğum ne yapıcam bilmiyorum
Esra1999 busravrc bende gittim bugün 5 dk bir düzenli ağrılarım vardı 75 gösteriyordu nst de alttan muayene etmedi 3 gün sonra tekrar gel dedi açılmaya da bakmadı neden acaba Şuan sancım var nasıl hızlandırırım bilmiyorum
busravrc Esra1999 bakmaması daha iyi boşver o zaman sancı daha cok acıtıyor kendi sancını bekle cok egzersiz yap
busravrc Esra1999 Allâh çok kolay doğum nasip etsin nefess ve egzersiz çok iyi yapmaya çalış sakon bağırms