Deletedmom_121 Kızlar Ben Riskli gebelik olduğu için sezeryen doğum Olcam ve şehir hastanesi dışında , Devlet hastanelerinde doğum yapamazmisim, Kartal şehir Hastanesi’nde doğum yapan var mı veya orayı öneren , birde doktor önerisi olan ?
iremarsln37 Deletedmom_121 ben 17 Ocak’ta sezeryan olacağım. Şuan için bilgim yok ama hangi doktora alırsanız alın muayenede hep asistanlar oluyor. Doktorlar daha çok ameliyathanede oluyorlar
Deletedmom_121 Sağlıkla gelsin inşallah, Belki sehir dışındada olabilir sürekli planlar değişiyor benim, Siz duruma göre haber verirsiniz Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻
Nehir3434 gly_frkn he ya bende randevu alıyorum gidiyorim hep başka doktor ama Allah var hepside çok güzel ilgileniyor konuşuyor 🥰
Deletedmom_121 gly_frkn Davranışları nasıl peki , refakatçiler sıkıntı yaşıyormuş duyduğum kadariyla , Değişim vs yokmuş Sezeryen nasıl onu da çok merak ediyorum
gly_frkn iremarsln37 yok değil ilk doğumum normal buda normal olsun istyrm doktorlar bi sıkıntı çıkmadığı sürece 40 haftaya kadr bejliyrz dedi eğer k zamanda olmazsa suni savcıyla yaparız dedi suanlik bisey yok salı günü randevum var bklm ne dice
gly_frkn Deletedmom_121 yanlış anlaşılmış benim ilk dogumm orda olmadı ozelde yaptım bende ilk defa orda doğum yapcm ama.her gittiğimde iyidi yani doğumda.nasil olur bilmiyorum
Nehir3434 Deletedmom_121 valla dediğim gibi cansu Önal kanbas var Mustafa Maraşlı var ama muayenede kendileri olmuyor genelde doğumda yada amaliyatta oluyorlar
Deletedmom_121 Nehir3434 Doktoru Görmeden karar da vermek istemiyorum bakalım orası olmazsa Şehir dışında düşünüyorum
BetulSahin5444 Ben sezeryan doğumu orda yaptım üçüncüde orda olcak.o gün hangi doktor olursa o ameliyat ediyor ama çok memnun kaldım hepsi iyiydi anestezi ekibi ameliyatı yapan doktor
gly_frkn BetulSahin5444 asistanlar vs nasıl erkek asistan varmi alttan muane ediyorlarmı biraz bilgi verrmsnz kaç gün kaldınz
BetulSahin5444 gly_frkn Alttan muayene normalde yapılmıyor ama benim kanamam olmadı diye mecburen yaptı bayan doktor iki gece yattım .Alttan muayene Sadece kanama olmadığı zaman yapılıyormuş doktorum.dedi
BetulSahin5444 gly_frkn Onun dışında benim sütüm.geldi ama damla damla sezeryan sonrası çok az porsiyonlar da yemek verildiği için sütüm azdı hastanede yanıma mamada almadım kızım sarılık oldu malesef onun için yanınıza mama alın derim bebeğe kaşıkla verirseniz sıkıntı olmaz direkt biberon meme reddine sebep bide dört takım bebek kıyafeti bezde yirmi tane alın iki gün de bebek hepsini kirletiyor 🤭
gly_frkn BetulSahin5444 gece hemşireler vs geliyrmu bebek.icin emzirme yardımına ben. Tek olcm birde telefona.izin veriyorlarmı