-guzelanne1 betlulk05 yaa resmen yaşancı pozitif vermiş inşallah en kısa zaman da tekrar gerçek pozitifi görürsün 🥺
betlulk05 -guzelanne1 inşallah yaa kaçtır yaşadım bu durumu bidaha inanmıycam tam pembe görene kadar dedim ama işte yine inandım 🤦🙁
-guzelanne1 betlulk05 gerçekten de pembelik olunca gerçek oluyor bende dün test yaptım çıktı mı çıkmadı mı anlamadım atayım da bi baksana
Cozdmr betlulk05 evet canım days doctordu. Bende burda cok post gördüm bu testin hatalı sonuc verdiğiyle ilgili. Herşey gönlünce olsun 🙏
likapaa53 Hatice4136 aynısı bugün benim başıma geldi sanırım gölge şeklinde ikinci çizgi çıktı ama her yerde yalancı pozitif postu var🥲
Mom6535 betlulk05 bu marka beni hergün hamile çıkardı reglken bile 😂yani çok fazla güven vermiyor canım ama yinede bazen doğru verebiliyor sonucu
momysss betlulk05 adete kaç gün kala bu markayı kullandınız benimde 2 gün var paylaştım profilmde bakarmısınız siz de yalancı pozitif vermedi sanırım
betlulk05 momysss yalancı pozitif vermişti canım adete 2 gün falan vardı o ay adet olmuştum. Gebeliğimi artımed ile öğrendim
betlulk05 momysss evett daha önce artımedde de bi hüsran yaşamıştım bas baya belliydi ama negatif çıkmıştı
betlulk05 momysss seninkine baktım canım adete 2 gün varsa biraz silik ama yinede gözüküyor istersen bi kan ver