aryadeniz25 Kızlar bildiğim kadarıyla çalışan anneler 32. Haftada çalışabilir yada çalışamaz raporu almalı. 33te direk çalışamaz raporu alsak olmuyor mu acaba? Birde ben ocağın 2sinde doktora gidip çalışamaz raporu alacağım 32 haftalık oluyorum acaba alacağım rapor ödeneği 2024e göre mi 2025e göre mi hesaplanır. Bilen anneler lütfen yardımcı olur musunuz
Bluebey aryadeniz25 32 de almalisiniz raporu 33 u kabul etmezler ucrette sgkda yatan oaraya gore hesaplandigindan 2024 e gore hesaplanicagini dusunuyorum ama 32 de calisabilir raporu alip 37 de calisamaz diye alsaniz 2025 e sarkicagi icin daha fazla alirsiniz
Annegibi2006 aryadeniz25 32 de gidip raporunuzu almanız gerekiyor çalışır yada çalışamaz olarak ücrette son 4 ay aldığınız ücrete göre hesaplanıyor 3de 1i yatıyor. Mesela asgari ücret üzerinden düşünürsek izinli olduğunuz sürede 2 ay eski 2 ay yeni tutardan raporlu görünüyorsanız 4 ay almanız gereken ücretin 3 de 1ini alacaksınız
minikbebegim06 aryadeniz25 32.haftada almanız lazım çalışabilir ya da çalışamaz diye 32+2 32+3 ü de geçirmeyin bazı iş yerleri kabul etmiyor çünkü 33 ü hiç etmezler
iremhzl aryadeniz25 32 de calisabilir alip 33de calisamaz almaniz gerekiyor sanirim tekrar gidip kural 32 ve 37 seklinde diye biliyorum tahminim bu yonde mantiken
aryadeniz25 minikbebegim06 ciddi misiniz ben 33. Haftaya girmeden önce alınırsa sıkıntı olmaz diye biliyorum kuzum
aryadeniz25 minikbebegim06 ama bu durum sgk ile ilgili birşey değil dimi iş yeriyle alakalı bir durum
hanims ben pazartesi doktora gittim almak için 31+1 iken, 32. haftaya girdim diyerek, hayır 32 nin tam bitmesi gerekiyor dedi yani 32+1 iken gidip almak gerekiyormuş. yarın gidip çalışabilir raporu alacağım.
minikbebegim06 aryadeniz25 bildirimi bu tarihten sonra yapamam diyebilir siz 32+2 3 ü geçirmemeye çalışın