FatmaB_ Kızlar 12 Aralıkta kürtaj oldum. İlk zamanlarda baya kanamam oldu parçalar düştü. Şimdi ise sildikçe peçeteye gelen lekelenmem devam ediyor. Bu kadar sürmesi normal mi bilemedim. Daha önce 2 kez daha oldum ama bu kadar sürmemişti.
Zumra-nur46p FatmaB_ canım bir doktora görün istersen parça kalmış olabilir yada kanaman yavaş yavaş kesiliyo da olabilir ama yinede bir doktora görünmende fayda var
ayseeeemoyku FatmaB_ canım iki gün önce zorunlu kürtaj oldum , 3 hafta lekelenme gelmesi çok normal sonrasında adet görmemiz toplam 5 haftayı bulabilirmiş doktorum öyle demişti.
Zumra-nur46p Git canım bu süreçte de dinlen bende kürtaj oldum çok zor dinlenmen lazım biz kadınlar her ne kadar yerimizde duramasakta . Geçmiş olsun canım Rabbim kucağımızı hayırlısıyla doldursun inşallah
FatmaB_ Zumra-nur46p dediğin gibi oturamıyoruz yerimizde vallahi. Ben bu defa annemi babamı istemedim gelmeyin dedim gelirlerse hizmet etmek isterim huyumu biliyorum
FatmaB_ ayseeeemoyku çok şükür. Bende niye bu kadar uzadı bu diyordum. Dün araştırdım kolları bacakları kalp atışı duyulduysa lohusa sayılıyormuşuz. 40 gün ilişki falan yasakmış günah oluyormuş