Evin0519 Kızlar İstanbul’da en iyi sezaryen doğumu yapan doktor tavsiyeleriniz varmı lütfen yazarmısınız
Melissilemo Evin0519 canım, bahçelievler memorial Taha Takmaz mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor tavsiye ederim
SM5534 Melissilemo Bende 26. Haftamda Taha hocaya geçtim yorumlarına dayanarak bilgili tecrübeli bir doktor inş sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız
Candyboy nur233 sultangazi medigold da yaptım ben gül yaman var çok iyi doktor erken doğum riskim vardı 36. Haftada sezeryanle alındı bebegim kuveze de girmedi benim de hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür. Öneririm bir görüşün isterseniz
Melissilemo SM5534 ben kendisi ile aynı hastanede çalıştım orada tanıdım çok profesyoneldi işi brakınca yine kendisi ile devam etmek istedim öyle de oldu sağlıcakla süreci bitireceğiz inşallah kaç aylıksınız şuan
Candyboy nur233 rica ederim:) kendisi çok ilgili ve çok nazik bir hanımefendi ayrıca oldukça da cana yakın konuşurken sanki bir arkadaşınızla konuşuyormuşsunuz gibi oluyor. Giderseniz görürsünüz zaten:) umarım memnun kalacağınız bir doktor bulabilirsiniz
SM5534 Melissilemo Çok teşekkür ederim amin inşallah .Sizde yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alın inşallah Ben Şuan 33+3 haftadayım siz kaç aylık oldunuz ?
SM5534 Melissilemo Sizede maşallah 🥰 sağlıkla ve kolaylıkla geçirin inşallah sonuna kadar hamileliğinizi 🧿🙏