Meltemanneolsun Melissilemo trendyoldan bak canım orada hem ucuz hem lezzetli isim yazılı çikolatalar var
kayramertannesi Melissilemo Ben denizlideyim bizim burada yapturdığımız bir yer var çikolataları o kadar taze ve güzeldi ki ve fiyatları da uygun adını bulabilirsem paylaşayım belki kargo yapıyorlardır
Emeltsb Melissilemo trendyoldan çikolatayı aldım ben melodi çikolata yarım kiloluk tadı çok güzel tavsiye ederim
Melissilemo Baktım da emin değilim, eminönüne gideceğim diye hep erteliyorum alışverişi ama orada da nerede satılır bilemiyorum ki
yrncgl Melissilemo bende çikolatayı eminönünden alacaktım orada kilosu 1800tl dediler, 700tl ye dökmecikolata isimli sayfadan yaptırdım gayet güzel geldi önerebilirim
DidemB Melissilemo kuru kahveci mehmet efendinin sokağında süslemecileri geçince sağda çocuklar için şekerlemeler çikolatalar satan bi dükkan var ben hep ordan aldım doğum için çikolataları
2106 Çikolata madeni var instagramda yerleri de istanbuldaymış çikolatası çok lezzetliydi herşeyi güzeldi memnun kaldım ben
Smysr Melissilemo isimlk etiketi matbaalar çok ucuza çıkartıyor yapışkanlı olacak şekilde, çikolata da tatbak da çok uygun ve lezzetli. Damat bohcasj için öyle yapmıştım inşallah doğum ve mevlutte öyle yapacağım