Elisa0101 Arkadaslar gebelikte 13.7 tansuyon yuksekmi sizce,cunku 15.7 ile yatis yapildi hastanede bana suan 13 ve 12 gidiyo
Minnakpopus Elisa0101 geçenlerde sağlık ocağında takibimi yapan ebe büyük 11 in üstüne çıkmayacak demişti bana. Çok geçmiş olsun
waffleask Elisa0101 evde kendim ölçüyorum bilekten ölçme 17.11 ölçtü en son yüksek tansiyonum var benim doktor tuz yeme fazla dedi başka da birşey yapmadı tuzu fazla tuketmedigim halde🙄
zaman0686 Elisa0101 merhaba aynı sorun var ama benimde doktorda 15 oldu yatış vermedi ilaç yazdı günde bir Alfamet içiyorum takip ediyorum 11 12 de oluyor gün içerisinde siz kaç haftalıksınız neye dikkat ettiniz bende tuz kullanmıyorum ama artık bakalım inşallah bende de düzelir protein kaçağınada baktılar oda yok
Elisa0101 Minnakpopus Cok tesekur ederim ben doktora sormayi unuttum onlarda bisey demedi o yizden aaklim takildi
uykusuz1parol Elisa0101 biraz sakinleş öncelikle beni ilaca da başlatmışlardı am sonra bıraktırdı yeme düzenimi değiştirdim biraz sakin kalmaya çalışıyorum panik biriyim eğer böyleyseniz sizde önce sakinleşin ve arka arkaya ölçüm yapmayın derim
uykusuz1parol Elisa0101 o zaman bana diğer söylediği doktorumun öğünlerde fazla kaçırıyor olabilirsin demişti ve tamamen tuzu kestim az sık diyorum şuan eskisi gibi yükselmiyor Alfamet kullanıyordum onu da kestik hatta
Elisa0101 zaman0686 Ben 37 haftaya girdim benimde kanimda enfeksiyon gorundu.birde cok acayip su iciyorum suyu buraz azalttim baktim 12 olmaya sabit kalmaya basladi arada 13 oliyo
Gamomuu Elisa0101 her gün sabah akşam tansiyon takibi yapıyorum 14 9 ve üzeri hastaneye gelmem söylendi.