Fatmaaaa41 İyi geceler kızlarrr. Gebeliğin ilk haftalarında belirtileriniz nelerdi? Hani test yapmadan önce. Aşırı gaz yapar mı mesela
richgirl10 Fatmaaaa41 midemi bozduğumu zannetmiştim😒 ishal olmuştum. Vücudum gerçekten acayip belirtiler verdi, bebeği bir süre kabullenemedi🙄 bu yüzden düşük tehlikem oldu.
Eymenkuzusu Fatmaaaa41 hem de nasil gaz patlayack gbi oluyor insan. Biraz yürüyüş hareket iyi geliyor ama.
dunyamyavrularim12 Fatmaaaa41 acayip derecede gaz problemim vardı 7 haftalık oldum hala aynı devam ediyor malesef ve göğüs hassasiyeti vardı uyuyamıyordum ağrıdan
Meltemanneolsun Gaz, mide yanması, mide bulantısı, göğüs hassasiyeti, bel ve sırt ağrısı, adet gecikmesi, kasık agrisi
Fatmaaaa41 Meltemanneolsun benim de sol kaşık ağrısı var çok hafif. Aşırı gazım var ama çıkmıyor. Ovülasyon testi ile yapmıştım henüz adet zamanım gelmedi. Belki nasip olur bana da çift çizgiyi görmek
richgirl10 Fatmaaaa41 şimdi 28 haftalık hamileyim bu haftaya kadar kusmalar bulantılar devam ediyor😶 düşük tehlikem progestanla geçti çok şükür
Fatmaaaa41 dunyamyavrularim12 ne zaman başladı bu gaz peki hamileliğinizş öğrenmeden önce de var mıydı
Fatmaaaa41 Eymenkuzusu ben deneme aşamasındayım ovülasyonda pik yaptığı günleri değerlendirdim. Ondan sonra bu kaşık ağrısı gaz sıkıştırması başladı. Daha çok erken biliyorum belki oraya yoruyorum ama inşallah sağlıkla benim de çocuğum olur
Eymenkuzusu Fatmaaaa41 regline kac gun var. Allahim sana da hayirli güzel saglikli sihhatli bir yavru nasip etsin inşallah en kisa zamanda 🌺