Oznrdmr Kızlar 12. Haftama yeni girdim kayıtlı olduğum sağlık ocağı aşı bilgilendirmesi için aradı ve bu hafta aşı yapılacağını söyledi 20. inci haftadan önce aşı yapılmaması gerektiğini duydum doğruluğu nedir bilemiyorum aranızda aşılarını tamamlayan ve zamanlarını hatırlayan varsa bilgi verebilir mi 💁🏻
Kumral60 Oznrdmr canim birini 19 da yaptirdim digerini de 1 ay sonra icin rahat olsun hatta 18 de gidicektim de gidemedim oyle bir sey yok rahat rahat yaptır canm.
SevgiTkn Oznrdmr Tetenoz aşısı olacaksınız 😊💉. Bende ilk dozumu 20. Haftada oldum ikinci dozumu sanırsam 1 veya 2 ay sonra çağırdı. 3. Dozumuda doğumdan sonra olacağım 🤚
Oznrdmr @Kumral60 Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz da olsun insan bilmeyince tedirgin oluyor maalesef 😊
Zeynoveannesi Bende 21+4tü ilk dozu yaptırdığımda şimdi tam bir ay sonra tekrar yaptırıcam 2.dozunu. ayın 17sinde randevum var bana 20. Haftada gel yapalım demişti de ben gidememiştim bende geç yaptırdım 😂
Pelinizm AyEr Bende burdan okuyunca çok erken gibi geldi doktoruma sormuştum hatta normal dedi bi sıkıntı olmaz 17. Haftalarda başlanıyor demişti öyle yapıldı bi sıkıntı da yaşamadım canım.Yapıldıktan 1 ay sonra da 2.doz yapılıyor.Yine de sen bilirsin tabi
Meryemtoptas 17.haftamdayım 2 gün oldu yaptıralı 😊 insanın başına ne geleceği belli olmaz en erken zamanda yaptırmak daha iyi olur diye düşünüyorum