Meltemabdi Eğer hep gittiğiniz doktor ise yapma gereği duymuyorum ama farklı doktor ise yapması gerekir normal doğum için söylüyorum bunu sezeryan için bilgim yok
Beydos Sezeryan da yapılmaz zaten de benim 3.normal bekliyoruz doktorum gerek yok 3.zaten dedi merak ettim
ikibaloglanannesi Beydos ikinci sezeryan olacak benim. Peki gününden önce gelirse yine de yaparlar mı acaba
Beydos ikibaloglanannesi zannetmiyorum ama belli de olmaz sezeryan olacağı için nstden filan takip ederler bence
Bedk56 Ben devlette takipliyim 3. Gebeliğim ultrasondan bakıp söyle herşeyinle normal doğuma hazirsn diye bu arada hiç çatı muayenesi olamadım diğer iki gebeliğimde de onlarda hep özel takipliydm özelde doğum yaptım
EgeF35 Bedk56 benimde ole oldu canim suan 3.gebeligim ve bugune kadar hic cati muayenesi yapmadi doktorlar devlet takipliyim hepsinde de . Ama cevremde ayni hastaneye giden tanidiklarimin hep yapmislar anlamadim
EgeF35 Beydos bende yapmadilar hic acaba ultrasonda net gozukuyor mu ki normal doguma musait olup olmadigin yada goremediklerini mi cati muayesi yapiyorlar