Hatice5855 Kızlar baya önce çekilmiştir. Hata tekrar çekilecek ama. Şuan bakınca farkettim sizce şekli normal mi. Bana yamuk gibi geldi. Bu arada doktor herhangi bir şey demedi. Her şey normal dedi
Hatice5855 canao verdiler sadece solda yavaş geçiş oldu dedi ama problem yok dedi. Raporda da yazıyor. Ama şekli garip geldi. Gece gece stres yaptım bende. Bu arada Haziran’da dış gebelik geçirdim doktorum tekrar cektirmekte fayda var dedi
canao Hatice5855 bende dış gebelik geçirdim benimkide bana garip gelmişti güzel dediler rapordada sıkıntı olmadığı yazıyordu. Sıkıntı olmadığını söyledilerse canını sıkma.
Hatice5855 canao öyle aslında haklısın ama ne bilim korktum bi an. Dış gebelikten sonra hamile kaldın mı
Hatice5855 canao yaa sağlıkla kucaginada alırsın insallah. Âmin inslah bana çok imkansız geliyor bilemiyorum 🥲🥲
canao Hatice5855 amin inşallah.anlıyorum seni banada öyle geliyordu karamsarlığa kapılma ummadığın anda geliyor şubatta çekildim ben hsg 6 ay içinde hamile kalınıyor diyorlardı ben ekimde kaldım . Ama sınanmamız böyle olsun bunada şükür.
canao Hatice5855 ben ilaçla düsürdüm 6 ay korunmamı söyledi bana doktorum gebelik yaşarsın ama sonlandırmak zorunda kalabiliriz demişti kanser hastalarında kullanılan ilaçtı metotreksat adı o yüzden 6 ay korundum.
Hatice5855 canao benimde ilaçla düşürdüler ben sadece bir ay korundum ama yinede hala gebelik yok. Tekrar hsg çekiliyor dedim belki faydası olur