kayramertannesi ArasMom__ Çok da yakın değilsiniz gibi anladım cümlenizden. Koyun gitsin sizde ne fark eder ki beğenmişsiniz bir kere
Mavili1480 ArasMom__ Erkek çocuğu tabi kız gibi olmaz biraz daha zor ama dünyanın en güzel şeyi diyebilirim 🥰 başta zorlandım emmedi 9 ay sağdım iştahı vs annelik uzun bir yol aradan 4 yıl geçmiş büyüdü kardeşi olacağı için seviniyor her gün karnımı öpüyor insan duygulanıyor 🥲
TKumsall tsr45 @ArasMom__ Doğuma kadar vakit çok daha inşallah belki kızımı görünce içimde daha farklı bir isim oluşur onu isterim sağlıkla kucağıma alayım da bakalım 🥰
ArasMom__ TKumsall Aynen canım sağlıklı olsunda benimde kız olsaydı ismini Şule koyacaktım ☺️ çok tatlı bir isim gibi geliyor bana
zeynpppyllmmzz ArasMom__ birebir aynısı başıma geldi eşimin kuzeni bizim düşündüğümüz ismi koydu bebeğine defalarca yanında konuştuğumuz halde o kadar çok sinirlenmiştim ki biz de ne yapalım mecbur değiştirdik ismi
yrncgl İsim önerisi isterseniz Ayaz ismini önerebilirim ben oğluma koyacağım inşallah 🥰 ama sizin yerinizde olsam Aras ismini koyardım içinize sinen isim o olduysa gerisini önemsemeyin bence
m_mervee ArasMom__ ahahaha bizimde komşunun oğlunun adıydı gözümün önüne o gelip duruyor felaket bir çocuk 😂 bu arada oğlum Yusuf Ahlas tek isim düşünürsen Ahlas
Uykusuzz_koala Yeğenimin adı :) sizde yanına Aras utku ekleyin. Hiçbir şey olmaz içinize sinen isimden dönmeyin
Mickeylover ArasMom__ Aras’ın yanına bi isim ekleyin eşinle ortak belirleyip bence vazgeçmeyin isimden
Brcarss ArasMom__ benim oglumun adı aras. Cokyaramaz. Cok hareketli yernde durmuyor. Ama cok akıĺlı oglum algısı yüksek
ArasMom__ Brcarss akıllı olsunda benim karnımda aşırı hareketli haftasıda küçük acaba doğuncadamı böyle olacak düşünmüyor değilim
zeynpppyllmmzz ArasMom__ hem de nasıl sinir bozucu biz o ismi eşimle beraber 8 yıldır düşünüyoruz oğlumuz olursa adını öyle koyacağız diye dilimiz de o kadar alışmıştı ki o isme şimdi yeni isme hala alışamadım