Miyosss Wwish elele bonte aldık. Kurduk vakit var daha diye topladık kurulumu kolay hemde geniş tavsiye ederim
Melissduru Wwish Kraft kullanıyorum kızım üç yaşında hiç hor kullanmadık ama bir tarafı bozuldu ve dikişleri attı 🙄oğlum olacak şimdi yenisini alsak mi bilemiyorum
startown Wwish elele madreyi ilk kızıma almıştım 3yıl önce,tatilde yazlıkta her yerde yanımda tsşıdım ve aktif kullandım çok memnunum.Şimdi de nasipse 2.kızıma kullanıcam çoook memnunum.İyi ki almışım❤️
EdAlaz Merhaba ben trendyoldan hoffie marka aldım bugun geldi kurulumuda yaptık daha doğuma çok var oyüzden geri topladım gayet güzel yatağıda içinde aynı zamanda toplamda 3150₺ verdım.
-sum- obli yerden anne yanı yüksekliği ne kadar kaç cm acaba ? Bizim kendi yatağımız 50 cm yükseklikte baya alçak acaba anne yanı olarak uyum sağlar mı yatağa bitişik olarak
Nuriskolosko Elele Bonte 6in1 aldık yatağı sadece ince ve fazla sert geldi onun için ekstradan kraft yatak aldık ama Park yatak olarak Elele Bonte öneririm çok güzel rengi aparatları kullanım kolaylığı…