Kızlar tamda 37+6 haftalığım artık dayanamıyorum gerçekten çok yoruldum ağrılardan ikinci gebeliğim bu ama ilk gebeliğimde hep safra kesesi ağrısı yaşadım ama ne yalancı sancı ne doğum sancısı anlamadım suni ile doğum yaptığım için doğum sancısını tam hatırlamıyorum açıkçası bu gebeliğimde bilmiyorum çok fazla acı hissediyorum normalde acı eşiğim biraz yüksektir yani öyle pek çok ağlamam acıdan kıvranırım ama dayanırım geceleri uyuyamıyorum bacaklarımı açamıyorum mesela vajinamda inanılmaz bir basınç ve sızı ağrı oluyor o kadar canım yanıyor ki dayanamıyorum gece yatakta dönemi yorum zaten ama evde çok sıkılıyorum 22 aylık oğlum da var onunlada ilgileniyorum eşim bizi bugün mesela dışarı götürdü AVM de gezemiyorum adım atınca bacaklarıma kramplar kasıklarıma sancılar vuruyor öyle basit bir sancı değil ama yani bizzat adet ağrısı çekiyorum bekarken bir veya iki kere çektim ben adet ağrısı normalde hiç çekmem bilmem nasıl bir şey olduğunu ama bu gebelikte öğrendim..😔 hep dua ediyorum sağ Salim dogurayım kucağıma alayım artık diye biraz önce kayınvalidemden geldik mesela ve orda sancım tuttu yine hemen çömeldim birkaç saniye sürdü ve geçti sabahtandır belimde de bir ağrı var geçmeyen ağrıya dayanamadım ve eve geldik şimdi eşimle hala kramplarim devam ediyor su gelişi nişan gelişi yok ama üstümü değiştirince akıntımık çok fazla ve beyaz olduğunu gördüm acaba o akıntıdan mı sancım bu şekilde oldu bilmiyorum ki ilk gebelikte hiç yaşamadım yalancı ama bunda özel bölgemde sanki çocuk hurmada yiyorum acaba hurma yemeği kessem mi bu sancılar normal mi Allah aşkına biri yardım etsin artık kafayı yicem 😔😔😔