guhoglu
Benim en büyük iyikim,
Benimde kızım gelmedi planlı yaptık doğumu,
4 buçuk saatte doğurdum kızımı,
Ödem tutmuş damarlarima ladar vücudum ondan sürekli yeni damar yolu açıldı öyle verildi. Şimdi diyorum belki yeni damar yolu ile uğraşılmasa daha kısa bile sürerdi,
Bu 4 buçuk saatin sadece son yarım saati tam sancı çektim o da açıklık tamamlandı öyle başladı. Onun öncesi adet olmaya yakın hafif ağrılar olur öyleydi,
Açılma oldukça ağrı yükseliyor o hafif olan ağrı adwt olunca oluşan karın ağrısı gibiydi,
En son açıklık tam olunca yarım saat çektim zaten bunun 15 20 dksı doğumla geçti.
Kimse bu kadar kısa sürede doğum yapacağıma inanmiyordu. Ebelerim yemeğe inecekti gitmeden bir kontrol edelim dhaa olmaz da doğum demişlerdi kontrol işte, kadın baktı arkadaşına döndü yemek iptal açıklık tam olmuş doktoru ara demişti 🤣 insanlar yemek yiyemedi onlarda şok oldu bu kadar hızlı olmasına,
Doğum bitti ağrı sızı da bitti kalktım kendim giyindim yardım ediyorlardı istemedim kendi işimi kendim gördüm.
Öyle işte çok şükür 22 aylık şimdi kızım sormak istediğin olursa sor ben aklıma gelenleri yazdım.
Suni olsun olmasın doğumu doğru karşılamak çok önemli internette var doğumu doğru karşılamak doğum anını yapılacaklar izle yararı çok oluyor. Ben en çok nefes kısmında çok rahatlattım kendimi