busraanneoluyor Kızlar sizdede var mı ara.ara oluyo rahim büyümesinden diyolar normal diyolar haydi sohbet edelim 🙂🙂🙂
Eliffyamann busraanneoluyor ay benim de bu hamileliğim cok ağır geçiyor ilkine göre, tam 27+2yim, rahimde iğne batma hisleri, ağırlık, bebeğimin sık sık toplanması, kasılma, kasik ağrıları derken gün bitiyor🥲 ve aşırı hareketli hiç uyumuyor ya
busraanneoluyor richgirl10 evett kızıma göre bu daha hareketli erkekler daha az hareket ediyo diyolar ama bilemedim 😂😂🙂🙂
busraanneoluyor Eliffyamann evet benimde aynı alt tarafa baskı var yürüyüş bile yapamıyorum bakkala gidicem.ekmege çok zorluyo o derece ,ilk hamileliğimde at kosturuyodum valla 😂😂
Zeycannn busraanneoluyor yalnız değilmişim 29 haftalık olduk bi odadan ötekine giderken bile çok ağrıyor
Eliffyamann busraanneoluyor hih işte aynısı kuzum, yürüyüşe çıktım oğlumla geçen gün eve bir geldim, o akşamın iptal, yattığım yerden kalkamadim, nasıl bir ağrı, yorgunluk o😅
Baby_B busraanneoluyor insallah canim Arada mide yanmam var Bugun yolculuk yapmamm gerekti hafif bel agrim var bakalim insallah saglikla gelsinler
sd18 busraanneoluyor aynı haftadayız benim de 1 haftadır kasıklarım ağrıyor gece yatakta dönünce, böyle ayaklarımı uzatınca veya adım atınca sanki orada bir şeyler geriliyor doktoruma soracağım birkaç gün sonra. sizde de böyle mi?
busraanneoluyor sd18 evett aynısı canım.gece yatakta dönerken bile sağdan sola yada soldan sağa çok agriyo alt tarafim 😁😁😁😁
Mehmeteren-ve-defneninannesi sd18 ben dün sordum aynı sorunları yaşıyorum doktorum normal bebek büyüyor ve kanala giriyor dedi
AybenYB busraanneoluyor az önce aynı konu için post açtım kimse cevap vermemişti 🥲 bende de var aynısı 13+6
busraanneoluyor AybenYB ilk haftalar.cok normal aslında ama doktorunuzla mutlaka konuşun progestan vs verebilir her ihtimale karşı 😻
Kardenizz busraanneoluyor eğer şiddetliyse doktorunuza danışın ben 22. Haftalık benimde şiddetli sancım vardı ve karnım geriliyodu yırtılacak derecede normalleştiriyodum çevremde normal diyodu o yüzden en ufak şeyleri normalleştirmemek lazım ben doktura gittim malesef erken doğum riski verdi tedavi görüyorum umarım sizde öyle bişey olmaz
busraanneoluyor Kardenizz yoknzaten pimpirikliyim doktora danışmadan duramıyorum 😬😬çok şükür erken doğum riskim yokmuş baktığında da herşey normal dedi minalog verdi kasılmalar için çok şükür geçti kasılmalar , şimdi sadece baskı var oda normal dediler bir sorun yok diyolar 🤷🏻🤷🏻sizede çok geçmiş olsun insalalh sagsaglim atlatirsiniz bu süreci