Smye Ev bisikleti bahsettigim şey malum havalar soguk acaba onu cevirsek ben artık egzersiz yapmak istiyorum sormayı unuttum yürüyüşe başla diyince heycandan 😂
minik23_ Smye bnde de eliptik bisiklet vardı ama doktorum önermemişti yürüyüş yap 30 dkkada olsa demişti. Ama kimisi de öneriyor🥰 en sağlıklısı kendi doktoruna danışmak
UykusuzAnne Smye Ben normal bisiklet sürmeyi çok severim eşimle arada sahilde sürerdik hamile kalınca doktora sormuştum devam edebilir miyim diye o da hayır demişti yani evdeki sabit bisiklet için ne derler bilemiyorum ama genel olarak çok önerilmiyor sanırım
AygyulSina Smye bir an normak bisiklet diyorsun sandim ama degilmis sukur bilgim yok bu konuda post uste ciksin diye yaziyorum
Smye minik23_ UykusuzAnne teşekkürler kızlar haftaya soruyum bi o zaman sabit ya düşme ihtimalin yok belki izin verir
Anacsevgidolumelek Bisiklet tarzi kalca kemigini zorlayan bacaklari ve çatı kismini calistiran egzersiz aletleri onerilmiyor canim erken dogum ya da dusuk riski tasiyabiliyormus maalesef. Hafif tempo yuruyus en guzeli. Evinde internet varsa leslie videolari var evde yuruyus programi o da ve cok faydali. Kimi hareketleri seni zorlarsa yapma ama genel olarak yuruyus seklinde devam ediyor. Ben onunla yarim saat yuruyus yapiyorum evde hic hareket etmemekten iyidir.