Birbenbirbebek -guzelanne1 ikinci de görünmüyor da ben ilkinde gölge görüyorum umarım vardırrr 17 haftadan sana dua ediyorum suan ve hissediyorum bence vaarrrr 🥹🥰
-guzelanne1 Emneyldzlarr_50 canım erken yaptım aslında pazartesi günü tekrar deneyeceğim posta tekrar atacağım umarım çıkar o zaman
-guzelanne1 Kızlar Sunsun9 Ebaki Birbenbirbebek Kızlar kan verdim 1.20 negatif çıktı size de bilgi vermek istedim benm tecrübe ettiğim şu ki testlerde belirgin pembelik görmedikçe umutlanmamamız gerekiyor ve yumurtlamayı gördüysen en fazla 12 gün sonra ki test gerçek sonucu veriyor negatifse pozitife dönme ihtimali yok gibi bir şey. Hepimizin gönlüne göre olsun
-guzelanne1 Birbenbirbebek yaa çok teşekkür ederim inşallah vardır. Erken yaptım biliyorum ama gözle bakınca görüyor gibi oluyorum. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bende size dua edeceğim 💝😊🥰
Birbenbirbebek -guzelanne1 yaaa teşekkür ederim güzel kalbinizden öpüyorum 🥰🥹 yarın tekrarlarsan haber ver olur muuu🙏
Emneyldzlarr_50 -guzelanne1 3.04 gün sonra tekrar yaptım görünür şekilde çift çizgi çıktı inşallah hayırlısı olur
-guzelanne1 Birbenbirbebek sizde beni pozitifliğinizle çok mutlu ettiniz 🥰 Pazartesi günü tekrar yapacağım. Bata 5 gün var bu kadar gölge bile iyi geldi bana
-guzelanne1 Cimcime30 gerçekten mi inşallah vardır Ekim ayında kürtaj oldum 7 haftalık kalbi durdu tekrar nasip olsun 🥲
-guzelanne1 Alya05 🥺🥺 aynı şeyleri yaşamış biri olarak ne kadar üzüldüğünü biliyorum Allah hepimize sabır versin. Kürtajdan sonra ne kadar bekledin
Alya05 -guzelanne1 amin inşallah açıkçası hiç korunma olmadı Ama doktor bana dedi 2 adet döneminden sonra düşünebilirsin