Kubrarana Merhaba kızlar pilatese gitmek istiyorum burda bildiğiniz önereceğiniz hamile pilatesi yapabileceğim stüdyo var mı ? Varsa nerde ?
Asilzedemom Kubrarana enka pilaxada fizyoterapist var birtane move galiba adı Instagram dan bakabilirsiniz sahibi çok ilgili araştırma yapın isterseniz ben skolyoz ve kifoz tadavisi gördüm 3 ay çok iyiydu
Katya1 Kubrarana fatoş yakut instgtamda takip et yada bak profiline cnm. Pilates eğitmeni ve gebelik egzersizleri var oraya gidebilirsin. Bekarken gidiyordum diyetle sporu desteklemek için tavsiye ederim
Beydos Merhaba bende Diyarbakır da yaşıyorum kendim pilatese gitmedim ama bacak ve kalça ağrılarımdan dolayı doktorum bi yer önermişti istersenşz bi araştırın Panacea sağlık ve pilates diye
Kubrarana Katya1 evet onu bende tesadüfen gördüm geçen instgramdan giden birileri olmadığı için emin olamadım yine de tşkler bu arada 🫠🫶
Asilzedemom Kubrarana plaza ismi enya da olabilir Diclekent meydanına gelirken dünya kavsaginin o tarafta petek pastanesi var onun üstündeki plaza