Kardelen_nur Bursa’da hangi hastanede doğum yapıp memnun kaldınız veya yakınlarınız memnun kaldı? İlk doğumum ve ister istemez endişeleniyorum. Çınarönü’de oturuyorum ama Yüksek İhtisas’da maalesef ne bana ne de diğer hastalara iyi davranıldığını düşünmüyorum
Htcguler Kardelen_nur ilk.oglumu yıldırım dorukta gizem hanimda yapmıştım ama.suan orda yok 2. Hamileyim 32 haftanin içindeyim bunuda hayat hastanesinde yapicam inşallah
Kismail1 Kardelen_nur ilk doğumumu esentepede yaptım Murat hocada şimdi ordan ayrıldı medicabile gectı Nilüfer orada yapıcam Murat kadıoğlu
Poyrazefeoz Kismail1 yorumları okurken denk geldim o kadar şanslısınız ki murat hoca tamda işinin ehli biri bence bursa’da onun üzerine bir doktor yoktur düşük yaptıgum zaman ona gitmiştim ve tek sorunumu anlayan o olmuştu yine gelmek isterdim ama mesafe çok uzak allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🌸🙏
avucundaopucuk İlk doğumumu Jimer hastanesinde yaptım çok memnun kaldım özellikle ebe çok canayakın ve ilgiliydi.
Pinar-inaloglu Kardelen_nur Ben Nilüfer Doruk hastanesinde Melike yıldırım a gidiyorum. Doğum Nisan ayında ama çok memnunum doktorum dan. Çevremde 7 arkadaşım orada ve doktorda doğum yaptı gayet memnundu
avucundaopucuk Pinar-inaloglu herhangi bir fiyat söylediler mi daha muayeneye gitmedim ancak Nilüfer doruk hastanesine gideceğim büyük ihtimalle bende daha yeni öğrendim hamile olduğumu
H-Tass Ben de nilüfer dorukta yapacağım doğumu inşallah. İlk doğumu çekirge dorukta yapmıştım doktorumdan memnunum aynı doktorda yapacağı m doğumu ama bu sefer farklı hastane
AYSNR90 H-Tass doğum için fiyat aldınızmı? Bnde jimerle nilüfer doruk arasındayım ikisindede gttiğim doktor var ama hala karar veremedm:(
H-Tass Benim doktorum lotus plazada doğumu orada nilüfer dorukta yaptıracak şuan için 40 bin görünüyor yılbaşından sonra max 50 olur diye düşünüyorum
bebegimm1633 Kardelen_nur Poyrazefeoz Ben de cinsiyet öğrenmeye ve ondan sonraki tüm muayenelere Murat Kadıoğlu’na gidicem ailemizden 3 kadının doğumuna o girdi müthiş tavsiye ediyorlar😍
Kismail1 Poyrazefeoz Teşekür ederim benım de açılmam olduydu dikişlerim vardı kimse almadı Murat hocaya soyledım gel bakalım dedi aldı Allah razı olsun çok iyi bi doktor bu arada ben kendım de onda olmuşum önceden ilk çocuğum da onda oldu şimdi inş ikincide onda olucak güzel bi duygu
ykaya18 Jimer Nuray Hanıma gidiyorum. 36 hafta olduk, 17.01 de doğum var. Doktor ve hemşirelerden çok memnunum. Benim doğumum2025 olacağı için net fiyat veremediler ama şuan 33müş, tahmini 40 olur dediler.
Pinar-inaloglu avucundaopucuk Benim tamamlayıcı dağlık sigortam var doğum kapsamlı o sebeple 0cret sormadım ama 1800 lerde muayene ücreti var. Doğum içinde birçok paketin yer aldığı bir ücret tarifesi var muayene dahil hariç olacak şekilde 55 ile 95 bin arası
Momygueen Htcguler doktordan memnun musunuz acaba ben şuan 10 haftalığım kestel devlet hastanesine gidiyorum ama 4-5. Aylarda hayat hastanesine gitmeye başlıcam doğumuda orda yapcam inşallah doktor olarak merve ışık düşünüyorum bende
Seda_2516 Htcguler bende ilk hamileliğimde kontrollerime Özlem Ballı ya gitmiştim kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili bir doktor 🥰