a-z09 Kızlar koltuğuna boncuk ağda döküldü boncuk kaldı nasıl çıkarabilirim her şeyi denedim yağını denedim ama hiç bir türlü çıkmadı
defnevedoruk Yeliz_3534 ne alakası var kadın soru sormuş yasak değil ya sabote etmekten de geri kalmayın
Yazmelegi_ Yeliz_3534 sorması yasak değil sonuçta istediğini sorabilir. Bazen yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz
travmagul a-z09 Ayyy çok geçmiş olsun ağda mendilleriyle denediniz mi. ? Benimde annemin yaptığı danteline döküldü hiç biseyle silmedim duruyor öyle
Cnsl9802 Benimde halıma sakız yapışmıştı çıkmadı elle falan yaptığımda hiç en son bu buhar makinaları var ya temizlik için süpürge gibi ondan aldım onu denemiştim ilkte çıktı belki o tarz bişey deneyebilirsin çıkar mı emin değilim ama denenebilir 🥰
newmommmyy2 a-z09 oyy benim en sevdiğim yatak örtüme dökülmüştü herşeyi denedim çıkmadı bacım 🥲 inşallah sen çıkartabilirsin illet bir şey ağda
a-z09 newmommmyy2 aynen öyle çıkmıyor yani örtüde olsaydı üstünde en azından örtüye dökülürdü yeni örtü alınırdı ama koltuk biraz zor işte