Yesim_dmrcn Nerdeyse bitti bile😝 ufak tefek şeyleri kaldı. 24+6yız bizde☺️ Alınacaklar bitti ama o kadar güzel şeyler var ki insan dayanamıyo aşırıya kaçıp sonrasında giydirememekten korkuyorum. Çabucak büyüyolarmış🙄😍
dml33 Yesim_dmrcn ne guzel bitirmissinz bn aliorm ama hep bideki kisa giycek seyleri aldim sanirim hepsi cok guzel napiym 😊😊nee almam gerektigini bile bilmiorm
dml33 Haticecinar herkes bol citcitli body al diolar bide sicak yerde yasiorm bn en cok o kullanilioms bide penye battaniye diyo herkes 😊
Revannn Ben daha önce ki ilk gebeliğimde hersey aldım bebeğim Karun’umda ölünce hepsini dağıttık tekrar hamile kaldım onun icin almaya korkuyorum ne bileyim insan bi kere yaşayınca elinden olmadan alamıyor rabbim kimseye yaşatmasın hepimizde sağ Salim alalım kucağımıza
dml33 Haticecinar bnde bol bol citcitli almayi dusunuyorm o yuzden bide minicik elbisler buldm onlardan aldim dayanamadm elim kadar elbise 😊😊
Haticecinar dml33 ayy hic sorma bende elbise hastasiyim kizceme bol bol giydiricem insallah sag salim gelsinlerde insallah 🤰☺
Bfhvcffesra Haticecinar çok geçmiş olsun canım bende aynı şekilde ve doktor şeker yükleme testi istedi gelecek ay bilmiyorum yapsammi
Haticecinar Bfhvcffesra ben seker yuklemesi yaptirmicam canim gerek duymadı doktorum zaten birde zayifim ondan sanirim ya